21.nap 3.83-as nmol/L progreszteron mennyire rossz ?
40-45 naposak a ciklusaim.
A 28.napon mentem vérvételre mert az orvos azt mondta az felel meg a 21.naposnak
Szóval ez a 28. napon volt, de mivel 40 körüli a ciklusom , nincs értelme a 21. napon nézni.
Azt mondta az orvos , hogy 25 évesen még nem baj ha nem 30 napos a ciklus. Nincs vele teendő.
28. napon ezek az értékek jöttek ki. De nem tudom mikor kéne a vérvétel ha ennyire szabálytalan a ciklus. A 45 nap a jobbik eset , valamikor 2 hónapig nem jön meg.
FSH:10.6
LH:28.4
Ösztradiol:458.6
Progreszteron:3.83
Nem szoktam LH tesztet csinálni.
Ezeket az értékeket még nem látta a nőgyógyász. Magán volt , de nem hozzá fogok visszamenni. Csak nemrég kaptam meg a leletet.
Elmondtam a panaszaim , mert eléggé sok van. Mondtam , hogy van amikor 2 hónapig nem jön meg , olyan is volt , hogy 3. Mivel mindent rendben talált bent , így azt mondta nincs gond. Én nem törődtem bele mert vannak tünetek ezért mondtam , hogy elmegyek vérvételre. Mondta , hogy később menjek mint a 21. nap mert akkor még nem fognak látni semmit.
Keress egy rendes endokrinologust. Az ilyen ciklus nem normális
Ráadásul 45 napos ciklusnál 35-40. nap körül kéne progit nézni.
3. napos vérvételed megírod?
Köszi szépen a válaszokat.
3.napos még nem volt.
De tervben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!