A menstruációm szinte most végig barnás,sötétpirosas volt. Kb alig telt meg a tampon.Mi lehet szerintetek?progreszteron hiány?
Mennyi idős vagy? Fogamzásgátlót szedtél? Ha igen, mikor hagytad abba?
Nekem már jópár éve feltűnt (30+ voltam), hogy mennyivel rövidebben és kevesebb vérrel zajlik le a menstruációm.
Nem emiatt, de néztünk egy hormonsort, és nem volt jele problémának. 36 évesen szültem, azóta még kevesebb, szinte tisztasági betét is elég lenne...
Végülis lehet az is, ha volt védekezés nélküli szex, de azt a legegyszerűbb kideríteni: csinálj egy tesztet! :)
Nekem volt ilyen amúgy, pont a fentebb írt körülmények miatt hittem azt, hogy menstruáltam, aztán végül kiderült, hogy nem az lehetett, mert következő "ciklus" közepén majdnem leugrott a második csík. Viszont nekem ez nem volt jó jel, nem is fejlődött rendesen, végül missed ab lett, szóval szerintem ez semmiképp nem normális terhesség esetén (a beágyazódás nem ilyen tünetekkel jár, ha erre gondolnál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!