Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnás folyás menstruáció...

Barnás folyás menstruáció előtt mire utalhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most előszőr tapasztalok ilyet.

17 éves vagyok és kb egy éve fogamzásgátlót szedek (rendszertelen menstruáció miatt). Szombat este voltam a barátommal majd utána a wc papíron barnás folyást láttam. Utána szerdáig (amikor kb meg kellett jönnie) erős barnás folyást tapasztaltam. Majd tegnap csütörtökön megjött, de jóval gyengébb mint szokott, mert a menstruációm mindig is nagyon erős volt. Valakinek esetleg volt-e már hasonló? Egyenlőre a neten progeszteronhiányt olvastam, de fel fogom hívni a nőgyógyászt is.

máj. 31. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs is saját ciklusod, tehát értelmetlen progeszteronhiányról beszélni...

Tabletta mellett előfordul, nem kell neki túl nagy feneket keríteni. Ha többször megesik, akkor tablettaváltás jön szóba.

máj. 31. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!