Barnás folyás menstruáció előtt mire utalhat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most előszőr tapasztalok ilyet.
17 éves vagyok és kb egy éve fogamzásgátlót szedek (rendszertelen menstruáció miatt). Szombat este voltam a barátommal majd utána a wc papíron barnás folyást láttam. Utána szerdáig (amikor kb meg kellett jönnie) erős barnás folyást tapasztaltam. Majd tegnap csütörtökön megjött, de jóval gyengébb mint szokott, mert a menstruációm mindig is nagyon erős volt. Valakinek esetleg volt-e már hasonló? Egyenlőre a neten progeszteronhiányt olvastam, de fel fogom hívni a nőgyógyászt is.
máj. 31. 21:02
1/1 anonim válasza:
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs is saját ciklusod, tehát értelmetlen progeszteronhiányról beszélni...
Tabletta mellett előfordul, nem kell neki túl nagy feneket keríteni. Ha többször megesik, akkor tablettaváltás jön szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!