Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esély a babára? Barnázas...

Lehet esély a babára? Barnázas, nyák hiány, rendszertelen ciklus.

Figyelt kérdés

Háttérsztori: A menstruációs ciklusom mindig is rendszertelen volt, de most egy krém úgy néz ki viszonylag rendszeressé tette, de nem tudom a hormonháztartás változott-e.

Babát szeretnénk, a menstruációm

Május 7-12 között volt, az LH teszt 22én mutatott pozitívat. Párommal együtt voltunk ovuláció előtt 2nappal, az ovuláció napján, illetve utána lévő napon is.

Az LH teszt ugyan pozitív eredményt mutatott, de cervix váladék nem volt se előtte se utána lévő napokon és azóta se.

Naptár szerint június 5-én kéne megjönnie.

Ma van a 8.dpo, nemvártig 6 nap van. Azomban ma pecsételő vérzésem volt/ van. Gondoltam beágyazódásra, de nem csak egy pötty, viszont nem is olyan durván sok, egy tisztasági betét elég.

Szerintetek? Lehet még baba belőle?:(

Köszönöm a segítő válaszokat🤗

máj. 30. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem.
máj. 30. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy ez pecsételő vérzés ? Szerintem szimplán még mindig rendszertelen ciklusaid vannak.
máj. 30. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy nem szokott előtte barnazasom lenni egy napig. Első nap mindig gyengébb vérzés. De ez nem piros, hanem barna. És pont olyan időben történt ami beágyazódásra adhatna okot. Emiatt gondoltam.
máj. 30. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia

10-12.dpo-n csinálj egy 10es tesztet, predi vagy facelle😊

Nekem most 9.dpo-n "szellemcsikos" lett, 10.dpo-n halvány, de egyértelműen pozitív es ma reggel is csinálok 11.dpo-n.

14.dpo-ig tesztelek (az a nemvárt napja), aztán utána az élet elődönti, nem akarok utana rajta kattogni, de nagyon szeretném, ha maradna😊

máj. 31. 05:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinél másként jelentkezik ha baba van a dologban, semmi sincs kizárva. Azonban a te esetedben hormonális gondra gyanakodnék. Érdemes lenne megfontolnod egy 3-5. napi hormonvizsgálat kérést, majd egyet a vélt peteérés után 1 héttel.
jún. 3. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most töltöm a 12.hetet 😇🙏 abban a hónapban nem, de a rákövetkező hónapban össze is jött a kisfiúnk☺️
aug. 26. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

:)

aug. 26. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Gratulalok😊❤️

#4es valaszolo vagyok, en most leptem a 17.hetbe🥰

aug. 27. 06:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia milyen krémet használtál? :)
nov. 27. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!