Lehet esély a babára? Barnázas, nyák hiány, rendszertelen ciklus.
Háttérsztori: A menstruációs ciklusom mindig is rendszertelen volt, de most egy krém úgy néz ki viszonylag rendszeressé tette, de nem tudom a hormonháztartás változott-e.
Babát szeretnénk, a menstruációm
Május 7-12 között volt, az LH teszt 22én mutatott pozitívat. Párommal együtt voltunk ovuláció előtt 2nappal, az ovuláció napján, illetve utána lévő napon is.
Az LH teszt ugyan pozitív eredményt mutatott, de cervix váladék nem volt se előtte se utána lévő napokon és azóta se.
Naptár szerint június 5-én kéne megjönnie.
Ma van a 8.dpo, nemvártig 6 nap van. Azomban ma pecsételő vérzésem volt/ van. Gondoltam beágyazódásra, de nem csak egy pötty, viszont nem is olyan durván sok, egy tisztasági betét elég.
Szerintetek? Lehet még baba belőle?:(
Köszönöm a segítő válaszokat🤗
Szia
10-12.dpo-n csinálj egy 10es tesztet, predi vagy facelle😊
Nekem most 9.dpo-n "szellemcsikos" lett, 10.dpo-n halvány, de egyértelműen pozitív es ma reggel is csinálok 11.dpo-n.
14.dpo-ig tesztelek (az a nemvárt napja), aztán utána az élet elődönti, nem akarok utana rajta kattogni, de nagyon szeretném, ha maradna😊
Gratulalok😊❤️
#4es valaszolo vagyok, en most leptem a 17.hetbe🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!