11 dpo tunetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok a 11 dpo-n, 12 nappal ezelott voltunk egyutt. A mellbimbom borzasztoan erzekeny, meg vannak duzzadva a melleim es az egesz heten este 9kor mar elnyomott a szunya. Mas tunetem nincs, de nem tudom mikor kene megjonnie, nemreg volt egy vetelesem. Mikor lenne erdemes tesztelni? Varjak meg 2-3 napot?

2023. szept. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Koszonom, igen mi is halasak vagyunk ezert, kedves elozo! :)

Figyeld csak meg, az lesz a honapotok, amikor eszedbe se jut. Az elozonel, aminek veteles lett a vege, en amolyan $z@rokbele allapotba kerultem, nem is figyeltem semmit, kollegaim mondtak, hogy "fura vagy, csinalj tesztet" es az lett pozitiv. :)

Hajra, szurkolok Nektek. :)

2023. okt. 21. 21:23
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

34-es válaszomban azt írtam az október lesz a mi hónapunk. Kívánom neked, hogy a november legyen az ❤️ Én ma vagyok 12 dpo-n és 3 hónap LH tesztelés után ma reggel pozitív lett a Predictor tesztem. El se akarom hinni 😭😭😭😭 Nem élem bele magam még, de elbőgtem magam, mert ez életem első pozitív terhességi tesztje.

[link]

2023. okt. 22. 06:47
 43/46 A kérdező kommentje:
Bizony ott az a masodik csik! Nagyon gratulalok Nektek! :) boldog babavarast!! :)
2023. okt. 25. 10:48
 44/46 anonim ***** válasza:

Köszönöm ❤️ de még nem élem bele magam ! Örülök neki de csak halkan. :)

Sok sikert kívánok neked is !!!

2023. okt. 25. 14:04
 45/46 Gina0905 ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy balesetet szenvedtem, még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajotok! Mindeképpen gyógyuljatok meg először, az a legfontosabb ilyenkor!
2023. okt. 26. 22:43
 46/46 A kérdező kommentje:

44-es majd irj, hogy mi van veletek. :)

Gina, koszonom, mar jobban vagyunk szerencsere. Lassan ujra nekilatunk a bebiprojectnek. :)

2023. okt. 31. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!