11 dpo tunetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok a 11 dpo-n, 12 nappal ezelott voltunk egyutt. A mellbimbom borzasztoan erzekeny, meg vannak duzzadva a melleim es az egesz heten este 9kor mar elnyomott a szunya. Mas tunetem nincs, de nem tudom mikor kene megjonnie, nemreg volt egy vetelesem. Mikor lenne erdemes tesztelni? Varjak meg 2-3 napot?

2023. szept. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
A halvany pozitiv is pozitiv…szurkolok
2023. szept. 23. 11:42
 12/46 anonim ***** válasza:
65%
#1 vagyok, direkt feljottem miattad, hatha jo hireket latok🙈ez eddig sztem szuper igy, szurkolok, hogy egyre erosodjon. Azert durva, h az elso valaszom 43%ra le lett pontozva, a mierteket nem tudom, erdekesek itt az “emberek” semmi bantot vagy rosszindulatu dolgot nem irtam, na mindegy, orulok, ha a lepontozasom valakinek oromet okozott, szar lehet, hogy ez okoz oromet valakinek az eleteben…biztos tartalmas es boldog lehet…
2023. szept. 23. 11:44
 13/46 anonim ***** válasza:
56%

A gyakori nagyrésze erről szól kedves 1-es. Ha valakinek más érzései,gondolatai, tapasztalatai vannak megy a lepontozás. 0 tolerancia.

BK

2023. szept. 23. 11:46
 14/46 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, koszonom. ^^

En is meglepodtem a szazalekodon, mert csak a sajat tapasztalatod irtad le. De nem kell veluk foglalkozni, nem eri meg. Remelem hetfon sikerul egy erosebb pozit pisilnem. :)

2023. szept. 23. 12:14
 15/46 anonim ***** válasza:
53%
#13 igen ez a resze tiszta gaz ennek az oldalnak…kitiltanam a p…a az ilyet, aki csak pirosakat x-elget allandoan. Szanalmas elete lehet, ha masok lepontozasa okoz neki oromet. Na mindegy, bocsanat kerdezo, csak az ilyen annyira undorito es bicskanyitogato, amikor valaki normalisan (probal) valaszol. Hogy vagy azota?
2023. szept. 23. 14:02
 16/46 A kérdező kommentje:

Hat reggel volt egy kis emelyges a buszozasom utan, illetve egy negyed csokis keksztol is felfordult a gyomrom. Azota ebedeltem, benyomtam egy sajtburit (megkivantam), azota ugy erzem a torkomban van, de konkret emelyges nem tarsul hozza. A mellem meg nem fer bele a melltartoba. :"D

Hetfoig mar csak par nap, hatha akkor erosebb lesz. :)

2023. szept. 23. 15:26
 17/46 Gina0905 ***** válasza:
10 dpo-n vagyok enyhe hasfeszülés, mintha nehéz lenne a hasam alja, időszakos fájó szúró érzés, émelygés, időszakosan ömlik rólam a víz. Első terhessegemnél semmi tünetem nem volt csak nem jött meg teszteltem és pozitív volt, második gyerekeknél 10 Dpo-tól sugárba hánytam 16 hetes terhességi időig. Csak reménykedni merek, hogy baba van a dologba, bár sajnos simán lehet pms tünet is szerdára nem várom!
2023. szept. 24. 13:13
 18/46 A kérdező kommentje:
En ma kicsit barnaztam, torles utan lattam, de tenyleg minimalis. Varok, hogy erosodik-e... :)
2023. szept. 24. 17:32
 19/46 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, a vetelesed utan lett e nezve vervetelen progeszteron szint v prolaktin barmi? Vagy nogyogyasszal nem beszeltel arrol, hogy ha pozitiv lesz a teszted kezdj el progi potlast szedni? Nekem kellett, nem tudom amugy is maradt volna e a babucink, de megnyugtatast adott es talan segitett is, mert kulonben miert adta volna. Ja es barnaztam en is, soot a 41het alatt 3szor vereztem is elenken is, na az rohadt ijeszto volt , korhazban is voltam, de a kiscsako erosnek bizonyult😍 nekem a mehlepeny tapadt rossz helyen, elol talan vagy mehszajon azert voltak a verezgetesek. Szurkolok még mindig…azota is☺️
2023. szept. 24. 17:44
 20/46 A kérdező kommentje:
En UK-ben elek, ket hete voltam nogyogyasznal, azt mondta hogy a vervetelem eredmenyei tokeletesen jottek vissza, ugyhogy jo esellyel a magzat nem volt egeszseges, azert nem maradt meg. De hat ki tudja. Progeszteron potlasrol szo se esett, nem tudom itt csinalnak-e ilyet amugy. Dokineni csak extra magneziumot meg a folsav szedeset javasolta, amit amugyis szedek.
2023. szept. 24. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!