Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi/ovu tunetek vagy ez...

Mensi/ovu tunetek vagy ez terhesseg?

Figyelt kérdés
Masfel hete volt aktusom, es már vagy 5 napja szurkal a bal petefeszkem és felduzzadt a mellem és faj, mensim kb 8 nap mulva lesz.. terhesseg nemtudom, hogy kizarhato-e, foleg, hogy 1 het volt akkor, amikor elkezdodott ez
2021. máj. 6. 09:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyebkent a mellfajdalom sem "magatol" kezdodtek, par elkezdtem nagyon fogdosni oket, hogy most faj vagy sem, vagy duzzadt vagy sem (volt mar ilyen), es emiatt elkezdett fajni, ja es aznap este nagyon sokat tancoltam es kozben folyton ugraltam, igy a melleim is repultekxd
2021. máj. 6. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez inkább mensi, a beágyazódáshoz két hét kell. Hacsak nem előbbi aktusból lehetne, mint számolod.
2021. máj. 8. 05:42
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább mensi lessz a háttérben, a terhességnek ennyi idő után nem éreznéd a "tüneteit". De ugye akkor jön a kérdés, hogy védekeztetek e, ha igen mivel...meg ahogy az első válaszoló mondta, az is lehet, hogy egy előző aktus "miatt" vagy terhes, mert annyi idő alatt már éehetségesek amiket írtál. Viszont ha látod esályét, hogy tényleg terhes vagy, mindenképp fordulj nőgyógyászhoz. (főleg akkor, ha nem kívánt lenne)
2021. máj. 20. 07:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!