Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pl: marcius 3an fogant a...

Ha pl: marcius 3an fogant a baba akkor 5 nap meg a beagyazodas? És akkor marcius 8an agyazodik be es onnantol masnap már lehetnek terhessegi tunetek mint pl mellfeszulés? Vagy ezt hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 07:02
A kérdező szavazást indított:
Terhesség
Teherbeesés
Baba
Fogantatás
Beágyazodás
4 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Egyrészt a beágyazódás az inkább 7 nap, másrészt a magas hormonszint okozza a tüneteket, ami beletelik 1-2 hétbe.
2020. okt. 25. 07:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Ertem es a fogantatas egybol megtortenik vagy az is 1 2 nap ? Bocsi hogy ertetlenkedek csak annyora erdekesek ezek mert valabol ezt irjak valahol teljesen mast tokre erdekel hogy hogy mukodik ez a folyamat
2020. okt. 25. 07:25
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Mindenhol ugyanazt irjak. Lecci linkeld be hol irjak hogy fogantatas utan 5nap a beagyazodas!

Minimum 10-14nap. A terhessegei tunetek pedig meg szinten 2het legalabb! Tehat az aktustol 1honap mire erzel is valamit. Igazabol tesztelni is akkor boven raerne, nem kene sok felesleges kidobott teszt, meg kerdes itt a gyakorin, hogy "latszik e mar valami", ha megvarnak a biztos idopontot. De sajnos az ember turelmetlen es onzo termeszetu. Minden azonnal es egybol akar!

2020. okt. 25. 07:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazabol a gyakorin olvastam hogy sokan irjak hogy aktus utan 5 nap mire beagyazodik es utanna vannak tünetek
2020. okt. 25. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az egyes írja. Megtermékenyülés után kb 2-3 napot vándorol a petesejt mire elér a méhbe, ott "lebeg" egy pár napot még, majd elkezdődik a beágyazódás, ami 3-5 napig is eltarthat. Ez kb 10-14 nap alatt történik meg. Ezért van az, hogy valaki a mensi előtt már tesztel halvány pozitívat, van aki meg csak a késés után. Ezért kellene megvárni, hogy késsen!
2020. okt. 25. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ötös vagyok. Úgy gondoltam a 10-14 napot, hogy a megtermékenyüléstől a beágyazódás végéig összesen.
2020. okt. 25. 08:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha jol ertem pl ha ma oktober 25en van az aktus akkor kb 2 3 nap mire eljut a petesejt mire eler a mehbe az az akkor oktober 28an eleri az a megtermekenyites napja? Es utanna 3-5 nap es elkezdodik a beagyazodas ami azt jelentheti hogy novemver 6an agyazodik be ? En igy ertelmeztem
2020. okt. 25. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:

A megtermékenyítés napja amikor találkozik a petesejt és a hímívarsejt.ez még a petevezetőbe történik.

Tehát ha ma vagytok együtt akkor lehet hogy pár órán belül lesz megtermékenyülés de lehet csak pl. 2 nap múlva.Attól függ mikor van ovuláció.

Minden akkor indul amikor találkozik a petesejt a hímivarsejttel.

Utána elindul a már megtermékenyített petesejt a méh felé,ez az út kb.5-7 napig tart.

Ha odaér még pár napot vár,utána kezd beágyazódni.

Nagyon szépen levan irva több oldalon is a neten.

2020. okt. 25. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Szóval az esedékes menzesz idéjére fejeződik be a beágyazódás,

Akkor már lehetnek terhességi tünetek.

De jellemzően és nekem is így volt,csak a 6-7.héten jelentkezett a hányinger pl.

2020. okt. 25. 08:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Igy már ertem 😊
2020. okt. 25. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!