11 dpo tunetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok a 11 dpo-n, 12 nappal ezelott voltunk egyutt. A mellbimbom borzasztoan erzekeny, meg vannak duzzadva a melleim es az egesz heten este 9kor mar elnyomott a szunya. Mas tunetem nincs, de nem tudom mikor kene megjonnie, nemreg volt egy vetelesem. Mikor lenne erdemes tesztelni? Varjak meg 2-3 napot?

2023. szept. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Mar nem kell tesztelni holnap, ma reggel ota eroteljesen barnazok. Sebaj, majd a kovetkezo honap sikerul. :)
2023. szept. 26. 20:46
 32/46 anonim ***** válasza:
Szia, #1es vagyok, sajnalom, szurkoltam azota is 😌 viszont az erosen barnazok nem megijeszteni akarlak, de en ugy tudom nem annyira jo , hormon gondokra is utalHAT , nalam is ez volt 😬 szurkolok, hogy a kovetkezo honap a Ti honapotok legyen🙏🏼
2023. szept. 26. 22:25
 33/46 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. :) nekem a menzesz elott mindig is ilyen volt, en nulladik napnak hivom. Bejelez a rendszer, hogy keszuljek, mert holnap verozon. Es lam.. :)
2023. szept. 27. 14:42
 34/46 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Nekem is megjött ma. Érdekes amúgy követtem az ovumat és így is késett 1 napot…

Most 29 napra jött meg. Nem baj az október a mi hónapunk lesz ❤️ Sok sikert ! :)

2023. szept. 27. 16:21
 35/46 Gina0905 ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom kérdező, szurkoltam, hogy sikerüljön! :( Nekem nem jött meg és a tesztjeim is erősödnek, remélem velünk marad! Kívanom, hogy a következő hónapba sikeres legyen mindenki!

[link]

[link]

2023. szept. 27. 16:57
 36/46 A kérdező kommentje:

34es szurkolok, hogy kovetkezo honapban sikeruljon Neked is. :)

Gina neked pedig halkan gratulalol es boldog babavarast! :) neha irj, hogy hogy all a baboca. :)

2023. szept. 30. 12:36
 37/46 Gina0905 ***** válasza:

Köszönöm szépen! Nagyon izgulok, hogy rendbe legyen minden, de még 2 hétig kb nem megyek dokihoz, ha nem szükséges, addig úgyse nagyon szoktak látni szívhangot. A tesztjeim szépen erősödnek egy ideig stagnáltak, de mostmár egyértelműen erősödik! Most 17 Dpo-n vagyok. Mindkét terhességemnél, amúgy nagyon halovanyka volt a nemvárt napján, mert alutealis fázisok elég rövid 11-12 nap. 15 nap körül voltak mindig erősebb tesztjeim. Mindképpen írjal kerdező a kövi hónapod, hogy alakul nagyon szurkolok! [link]

[link]

2023. okt. 1. 17:04
 38/46 Gina0905 ***** válasza:
Ma voltam orvosnál, egyenlőre úgy néz ki minden rendben van. Volt már szívhang is nagy a boldogság! Remelem minden rendben lesz vele, még mindig izgulok, még egy hónap mire a 12 hetes vizsgálat lesz!
2023. okt. 16. 13:26
 39/46 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok Neked Gina! :) mi most picit parkolopalyara tettuk a babakerdest, sajnos egy hete volt egy autobalesetunk. A kocsi menthetetlen, paromon semmi karcolas, rajtam ket nagy zuzodas, mellkason es alhason ahol megfogott az ov. Ezeknek be kell gyogyulnia, addig ugyse lesz semmi "akcio", legalabbis olyan nem, amibol gyerek is lehetne. :)
2023. okt. 20. 16:42
 40/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :)

Nagyon sajnálom :( Még az a szerencse, hogy nektek nem lett nagyobb bajotok.

Jobbulàst kívánok !

34-es volt az utolsó válaszom :)

Nekem 4 nap van a nem vártig és nincs semmi mellfájdalmam, se hasszúrka, görcs amiket beképzeltem eddigi hónapokban magamnak. :)

Párom csinált egy termékenységi tesztet ilyen otthonit aminek jó lett az eredménye, meg ő is elkezdett vitaminokat szedni, normálisan étkezni, mozogni :)…remélem lesz eredménye hamarosan !!!

Drukkolok azért nektek, hamarosan meggyógyulsz és minden rendben lesz !!! :)

2023. okt. 20. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!