11 dpo tunetek?
10-es vagyok. Nekem is megjött ma. Érdekes amúgy követtem az ovumat és így is késett 1 napot…
Most 29 napra jött meg. Nem baj az október a mi hónapunk lesz ❤️ Sok sikert ! :)
34es szurkolok, hogy kovetkezo honapban sikeruljon Neked is. :)
Gina neked pedig halkan gratulalol es boldog babavarast! :) neha irj, hogy hogy all a baboca. :)
Köszönöm szépen! Nagyon izgulok, hogy rendbe legyen minden, de még 2 hétig kb nem megyek dokihoz, ha nem szükséges, addig úgyse nagyon szoktak látni szívhangot. A tesztjeim szépen erősödnek egy ideig stagnáltak, de mostmár egyértelműen erősödik! Most 17 Dpo-n vagyok. Mindkét terhességemnél, amúgy nagyon halovanyka volt a nemvárt napján, mert alutealis fázisok elég rövid 11-12 nap. 15 nap körül voltak mindig erősebb tesztjeim. Mindképpen írjal kerdező a kövi hónapod, hogy alakul nagyon szurkolok! [link]
Kedves kérdező :)
Nagyon sajnálom :( Még az a szerencse, hogy nektek nem lett nagyobb bajotok.
Jobbulàst kívánok !
34-es volt az utolsó válaszom :)
Nekem 4 nap van a nem vártig és nincs semmi mellfájdalmam, se hasszúrka, görcs amiket beképzeltem eddigi hónapokban magamnak. :)
Párom csinált egy termékenységi tesztet ilyen otthonit aminek jó lett az eredménye, meg ő is elkezdett vitaminokat szedni, normálisan étkezni, mozogni :)…remélem lesz eredménye hamarosan !!!
Drukkolok azért nektek, hamarosan meggyógyulsz és minden rendben lesz !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!