Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek terhességi tunetek?

Lehetnek terhességi tunetek?

Figyelt kérdés

Ovu utáni 11.-ik napon durva alhasi görcs, hányinger pár órán át. Pár napja nagyon érzékeny mell, 2 napja késik.

Ha nem jönne meg mikor teszteljek?

2022. szept. 13. 19:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Kimaradt: Aktus előtte többször volt
2022. szept. 13. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Reggel tesztelhetsz már egy 10-essel nyugodtan.
2022. szept. 13. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk biztos hogy késik már? Elég rövid akkor a luteális fázisod ha akkor volt ovud mikor gondolod.
2022. szept. 13. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
25 naposak a ciklusaim, 29 én volt elveg ovum, 9 én voltak a görcseim, az borzaszto volt. 11- én kellett volna megjöjjön.
2022. szept. 13. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha két napja késik mire vársz?Azzal a reggelt sem kell meg várni.Nekem délutánibol simán mutatta 3 nappal mensi előtt.
2022. szept. 14. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:

mindig 25 naposak a ciklusaid ?

mert nekem mindig vagy 29, 33, 35 max nekem 12 en kellet vona hogy megjojon mindig fajellotte a mellem de most nem faj egyszer volt olyan hogy nem fajt es megis megjott holnap vagyis bocsi ma van a 35 dik nap

az hogy hanyingered van nem nagyon jelent semmit nalam volt ugy hogy hanytam es masnap megjott de azert szurkolok neked

2022. szept. 15. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!