Ezek a tunetek utalhatnak terhessegre?
Figyelt kérdés
Ma kene megjonnie es mar egy hete nagyon durvan faj a mellem es meg van duzzadva. Mellette a hasam is 3-4 napja feszul, neha belenyilal es hozza derekfajas is tarsul. Plusz par napja minden ejszaka gyomoregesem van.
Tesztet egy par nap mulva akarok csinalni mert nem szeretnek csalodni.
2020. jún. 25. 02:08
1/8 anonim válasza:
Menstruáció előtt is meg szokott duzzadni kicsit az ember melle, fáj a dereka (kisugárzó fájdalom). Az is lehet.
2/8 anonim válasza:
Ezek csak pms tünetek, mivel meg fog jönni a mensid. Terhességnél ezek később jelentkeznek.
3/8 anonim válasza:
Utalhat menstruációra is, ezek valóban pms tünetek.
4/8 anonim válasza:
Azért én nem merném bitrosra állítani, hogy meg fog jönni. Simán utalhat babára is. Egy teszt és eloszlik a bizonytalanság.
5/8 anonim válasza:
Vagy-vagy. Tesztelj ha nem jön meg.
6/8 anonim válasza:
Egyébként szimpla biológia: az ovuláció után a sargatest elkezdi termelni a progeszteront, ez okozza a fenti tüneteket. Ha nem jön létre terhesség, akkor a sárgatest elsorvad, a progeszteronszint leesik és megjön a menzesz. Az ovulációtól a menzeszig tartó időszak ugyan az akkor is, ha baba lesz és akkor is ha nem. Nekem ennek alapján ugyan úgy jelentkezett pl a mellfájdalom akkor is, amikor babat vártam, mint minden ciklusban. Drukkolok!
7/8 A kérdező kommentje:
Azert gondolom hogy az lehet mert eddig mindig csak a mellem fajt menstruacio elott. De az se ennyire fajt mint most
2020. jún. 25. 08:51
8/8 anonim válasza:
Szerintem tesztelj, nem változtat a dolgon, hogy baba van-e a dologban vagy sem :) Aztán feltétlen írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!