Körülbelül másfél hete kezdtem érezni, hogy a mellem feszül, úgy látom meg is van duzzadva, néha olyan, mintha le akarna szakadni, illetve az alhasam görcsöl, "megjön" érzésem van, szintén kb. másfél hete, és nagyon ingerlékeny vagyok. A következő menstruációmat most szombatra nem várom. Orvosnál voltam, azt mondta, hogy van egy csúnya hólyag hurutom, és kérdezte, nem kell-e sűrűbben pisilni járnom, valószínűleg felfáztam, de babát még nem lát. Remélem nem emiatt vannak a tüneteim, és párommal nagyon örülnénk, ha baba lenne a dologban. Tesztet csináltam, sajnos negatív lett. Remélem, hogy csak túl hamar teszteltem, nagyon örülnénk egy kis csöppnek. (Megszakítással "védekezünk".) Tudom, legyek türelmes, tudom, ti nem láttok a testembe, de kíváncsi lennék a véleményetekre. :D
Plusz, azt elfelejtettem a kérdésben megemlíteni, hogy pár napja borzasztóan szédültem, ez lehet emiatt a hülye időjárás miatt is, de más miatt is, mert ennyire az időjárásváltozás még nem viselt meg.
2019. máj. 7. 14:41
2/13 anonim válasza:
Hát én tesztelnék 1-1,5 hét múlva, ha nem jön meg. Ez lehet baba is, a felfázás miatt is, meg a mensidtől is..
2019. máj. 7. 14:50
3/13 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg, mindenképpen fogok, sőt lehet még aznap. :) A menstruációm előtt max. 1-2 nappal szoktam ezeket az alhasi mini görcsöket érezni. Nagyon kíváncsi vagyok.
2019. máj. 7. 14:55
4/13 anonim válasza:
Szia!Ha szombatra vàrod,akkor valòban nagyon koràn teszteltèl,èn mèg a nem vàrt előtti napokon sem tesztelnèk,sőt,tegnapra nem vàrtam ès nem is jött.Ennek ellenère ma sem tesztelek,inkàbb vàrok mèg egy-kèt napot.Nekem is görcsölget a hasam,ès az èrzès hogy "na most tutira megjött" de közben semmi,az is stimmel, a melleim annyira nem fàjnak, inkàbb egy picikèt feszül kb. 5 napja,de nem vèszes. Azèrt szurkolok,amìg nem jön addig van esèly:)
2019. máj. 7. 15:26
5/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen biztos, hogy korán volt, de már tűkön ülök. :) Az előző válaszoló jól írta, kb. 1-másfél hét múlva fogok tesztelni, ha nem jön meg. Pontosan ugyan ez van nekem is a hasammal, éjjel is ez volt, úgyvolt ki is megyek a mosdóba, de valamiért mondtam magamban, hogy úgysem jön meg.. :D Nem úgy érzem, hogy megfázás miatt fájna a hasam, mert talán az más lenne mint ez a "megjön" érzés, nem? Nekem a mellem volt, hogy úgy feszült majd leszakadt, mostmár csak kb.nyomásra érzékenyek. Szurkolok, hogy összejöjjön neked is! :)
2019. máj. 7. 15:34
6/13 anonim válasza:
Már nem azért, de ha örülnétek a babának, minek a megszakítás?
2019. máj. 7. 15:42
7/13 anonim válasza:
Nem tudom,csak ismerősöm volt aki fel volt fàzva, de Ő inkàbb a arra panaszkodott, hogy a pisilès kìnszenvedès annyira fàjt Neki.De a mellfeszülès mindenkèpp jò jel:) Màr èn is türelmetlen vagyok, legszìvesebben azonnal csinàlnèk tesztet, de a mùlt hònapban pont ez volt, kèsett 2 napot, negatìvat teszteltem, majd màsnap reggel meg is jött. Inkàbb kivàrom ezt a 3 napot, utàna màr több esèlyt làtok a babàra :)De màr nem sok van hàtra szombatig, kitartàst! :)
2019. máj. 7. 16:23
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Most volt egy pici barnás folt, ahogy voltam pisilni. Remélem, hogy nem fog megjönni. :D
2019. máj. 7. 18:07
9/13 anonim válasza:
Nagyon korrai lenne ha ezek a baba miatt lennének még csak nem is késik és még hol van a szombat? Az orvos meg jó hogy nem látott semmit nem is fog ilyen korán. Én már elmúltak 5 hetes mikor azt mondta az orvos hogy petezsák látható de így is 50-50%-ot mondott. De ha késne ezek már lehetnek tünetek de nem ilyen korán 😳
2019. máj. 7. 21:12
10/13 anonim válasza:
Valószínű a hólyag hurut miatt görcsöl az alhasad és a mindjárt megjön érzés is amiatt lehet és a szombatra nem várt mennyi miatt. Ezek ilyen korán még biztosan nem terhes tünetek, a doki sem lát semmit ilyen korán.
Szerintem ne éld meg bele magad. Azt nem ertem, ha szeretnétek babát, miért "védekeztek" megszakítással.. nagyobb esélyetek lenne, ha benned menne el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!