Vajon terhességre utalhatnak a tüneteim?
Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete kezdtem érezni, hogy a mellem feszül, úgy látom meg is van duzzadva, néha olyan, mintha le akarna szakadni, illetve az alhasam görcsöl, "megjön" érzésem van, szintén kb. másfél hete, és nagyon ingerlékeny vagyok. A következő menstruációmat most szombatra nem várom. Orvosnál voltam, azt mondta, hogy van egy csúnya hólyag hurutom, és kérdezte, nem kell-e sűrűbben pisilni járnom, valószínűleg felfáztam, de babát még nem lát. Remélem nem emiatt vannak a tüneteim, és párommal nagyon örülnénk, ha baba lenne a dologban. Tesztet csináltam, sajnos negatív lett. Remélem, hogy csak túl hamar teszteltem, nagyon örülnénk egy kis csöppnek. (Megszakítással "védekezünk".) Tudom, legyek türelmes, tudom, ti nem láttok a testembe, de kíváncsi lennék a véleményetekre. :D2019. máj. 7. 14:26
11/13 anonim válasza:
mennyi= mensi (akart lenni, bocsi a telefon kijavította...)
12/13 Niki004 válasza:
Szia! Nekem a havim előtt egy héttel ugyan így volt. Fájt nagyon a mellem, de nem úgy mint a havikor. Egyfolytában a kajákra tudtam gondolni, és állandóan szédültem. Legszívesebben aludtam volna egész nap, mert nagyon fáradtnak éreztem magam.
Egy hetet késett, csináltam tesztet,egyből pozitívat mutatott.
Egyébként a hólyag hurut miatt is késhet a havid.
Drukkolok neked, hogy pozitív legyen a teszted.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos tegnap reggel megjött. Majd legközelebb. :)
Azért csak megszakítás, mert konkrétan nem vagyunk ráállva a baba témára még, de ha jönni akar akkor jöjjön :)
2019. máj. 9. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!