Fuhh nekem mar 11dpon vagy utana hajnalban arra ebredtem, hogy totttaall hanyingerem van, de abszolut nem esett le, hogy talan a kisfiunk miatt. Aztan masnap munka utan aah mondom eszek egy kis mekit(sajnos surun ettem abban az idoben) na a kocsiban menet kozben ettem a joooo kis sajtburgert, erre egyik pillanatrol a masikra ujra hanyinger a semmibol na es akkor ott utkozben emlekszem is a mai napig, hogy hol jartam a kocsival leesett, hogy te jooeegg lehet, hogy sikerult? Persze irany a dm, teszt es latom , hogy pozitiv😳 megvolt a mindjart megjon erzes is, azert is nem gondoltam ra eloszor, nem volt durva mellfeszules sem, faradt sem voltam, szoval fullll varatlanul ert a felismeres ott az ut kozepen. Ja es azota mar pont a napokban volt 11honapos a kis zsivanysag😍 szurkolok nektek🙏🏼
2023. szept. 22. 21:29
2/46 A kérdező kommentje:
Oszinten gratulalok Neked! :) Remelem hamarosan en is pozitiv tesztrol szamolhatok be. :)
#1 vagyok, koszonjuk, aranyos vagy ☺️ Egyebkent en biztos nem birnam ki es csinalnek mar🙈 sok youtube videot megneztem, ott sokszor mar 9dpo tesztelesektol indulnak es 11en mar tobbszor is latszodik halvanyan. Na kovetem a kerdest, majd irsz , hogy csinaltal e es hogy mi hogy alakult?🙈 de csak ha szeretned
2023. szept. 22. 21:59
4/46 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek egyet, aztan megirom mi lett. :) nagyon izgatott vagyok, oszinte leszek. :)
Ma vagyok a 12 dpon...10 dpon teszteltem pozitívat.
Tegnap óta émelygek (erősebben, mint a pms). Mindjárt megjön érzésem van, leszakad a derekam, magnézium bevétele után elmúlik. 3 napja szétmegy a fejem, minden hajnalban felkelek és nem tudok visszaaludni. Napközben evidens fáradt vagyok.Szóval van itt minden 😒
Ha nem teszteltem volna megérzés miatt, tuti azt hinném, hogy durva menstruáció előtt állok.
BK
2023. szept. 22. 22:52
#5 teeenyleg, most ahogy olvasom a tiedet, tok beugrott, hogy feltunoen jobban fajt a derekam nekem is. Gratulalok, #1 voltam
2023. szept. 22. 22:56
Honnan tudod hogy 11 dpon vagy? Lh teszteltél?
Régen is használtál lh tesztet, akkor tudnod kell + lh teszt után mikor jön meg, mert az mindig fix 1-1 nap +, -, de évek óta lh tesztelek és peteérés után 15.napon jön meg nekem.
2023. szept. 22. 23:44
8/46 A kérdező kommentje:
Igen, a tesztem szept 11en volt pozitiv, utana rogton masnap mar negativ.
Regebben nem hasznaltam, ez az elso honap. Illetve juliusban elkezdtem, de ket hettel a kezdeti napom utan terhes lettem, ugyhogy azt a honapot nem toltam vegig. :)
9/46 A kérdező kommentje:
Ma reggel pisiltem egyet. Szerintem a leghalvanyabb pozitiv, amit valaha lattam. Annyira halvany, hogy csak bizonyos szogben latszik a feny fele forditva. 12 dpo van ma reggel, szerintem hetfon megprobalok egy digitalisat, az biztosabbat mond majd. :D
Szerintem várd meg a nem várt napját. Ha LH teszteltél és ma vagy fixen 12dpo-n akkor tudod melyik az a nap. Én ma vagyok 11 dpo-n keddre nem várom. Kedd reggel fogok tesztelni.
2023. szept. 23. 11:02
Kapcsolódó kérdések: