Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)
Nekem semmi pms nincs, csak a pms sárkány, de az az egyéb körülmények miatt is lehet.
13 dpon volt valami fura tompa szúrás bal oldalon, azon az oldalon volt ovu. 8 dpon pici elszinezodott utro potty. 5-6 dpon pár szúrja (de ez volt a sikertelen hónapokban is) viszont ezeken kívül lofutty.talan annyi, hogy fáradtabb vagyok már kora délután, pedig táppénzen vagyok S 3,5 evesemmel.
Utso 2 ciklusban utro mellett is megjött 15-16 dpon.
D.
BK nagyon örülök neked, szép tesztek🥹
Nekem 5.napja késik, a hőm ma reggel is fent volt, de én semmit nem érzek🤷🏼♀️
Izgulok a holnapi reggeli teszt miatt, szorítsatok nekem🤞🏽
M.K.K
Huu, hogy bírod ki, hogy csak 6. nap tesztelsz?
D
Őszintén, nehezen, szívem szerint mindennap tesztelnék, de annyiszor csalódtam már, hogy félek tesztelni. Férjemen is olyankor látom, hogy ismét egy világ dőlt össze benne hirtelen.
Szóval most a vasárnapot néztem ki magamnak és remélem kellemesen fogok csalódni😊
M.K.K
Szorítok!
Én is holnap/hétfőn akartam tesztelni, de asszem nem kell. 😵😰 már leltem vmi barnás maszatot. 😵😰 bár korábban rozsaszines volt a pecseteles, de szerintem már ez sem jó jel. első babonál esedékes mensi körül 2 nap volt pecsetelom.
+
Gyors teszteltem Dávid 10essel, full nega. Lehet nem jön be a pozitív LH napján az együttlét, pedig conceive pluszt is használok. 😵
D
Mi a férjemmel mindig két naponta vagyunk együtt, így nem lehet elkerülni az ovulációt. Sőt mikor voltam uh-n és látott a doki domináns tüszőt akkor mondta, hogy elkövetkezendő pár napban mindennap legyünk együtt🙂
M.K.K
Nekünk sajnos nem szokott összejönni két naponta a nagy lány miatt. Ezért is próbálok LH teszttel jobban időzíteni. Remélem kövi hónapban sikerül. 🤞
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!