Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)
Jó reggelt csajok!
6.napja késik a menstruációm, a hőm ma reggel is változatlan, Predictor early negatív🤷🏼♀️
M.K.K
Kedves M.K.K. még lehet pozi, ha később volt peteérésed, vagy az biztos?
BK
Nekem a ma reggeli facelle full mega. A remény halt meg utoljára 😅 és a josteszt is lofutty.
M.K.K. sajnálom! Máj a következő hónap a miénk lesz! 🤞🤞🤞🧚🍹
D.
BK nagyon örülök nektek❤️ D nagyon sajnálom, neked késik vagy már megjött?
Nem kizárt, hogy később volt, LH tesztelni nem szoktam, de hőmérőzök és az alapján nem kizárt, hogy később volt, mert a ciklus közepén habár egy hajszálnyit feljebb ment a hőm, de nem annyira mint szokott és az ugrást a ciklus vége felé tapasztaltam.
Szerdáig várok ha még mindig semmi, akkor kérek időpontot a nőgyógyászhoz uh-ra😏
M.K.K
Nekem hivatalosan késik 2 napja, de ahogy feltettem az utrot, volt egy pici vér a méhszájnál, piros. Utro miatt döcögősen jön meg.
No meg ugye 16 dpon csont nega teszt is elég árulkodó. Pedig most nagyon bíztam. (Én LH tesztet használok, és most volt ovus fájdalom és vérzés is, pozi LH teszt napján voltunk együtt, ezért nagyon remenykedtem) meg ha ki is tolódott volna az ovi, az maxi nekem 2 nap eltérés, de akkor is facellenek mutatnia kellett volna reggel, vagy az LH tesztnek.
Ha nem 7 ropi lenne a vérvételes hcg nézés, azzal lehetne 12-14 dpon tutira menni.
Holnap konzultalok az endokrin nogyoggyal, remélem ír föl ezt azt. Fsh/LH aranyra írhatnak clostyt, lehet inzulinra metformint, prolaktinta esetleg valamit (meg van pici tej, pedig 3-4 hónapja nem szoptatok, a prolaktint 240 Miu körül szokott lenni) Meddosegit még próbálom kerülni.
Uh mellé nézhetsz esetleg majd hormonsort, ha nem volt mostanában.
D.
A nagy tesó mennyi idő után sikerült nektek?
Nekem júniusba volt hormonsor. De lehet ha szerdáig nem jön meg és a teszt is negatív lesz akkor előbb elmegyek egy HCG-t nézetni vérből. Mert ha ott esetleg kiderül, hogy baba van, akkor még mindig olcsóbb mint 40ezerért menni nőgyógyászhoz. Ráadásul ez itt van helyben, a nőgyógyász pedig Budapesten.
M.K.K
Nagy tesó 3 hónap alatt kb. De az már régen volt, meg 36 voltam, most meg mindjárt 40 🥴
Akkor egy bazinsgy cisztaval és hormonzavarral kezdtem, végül 3. Ciklusban progival sikerült, pozi LH teszt előtti és utáni napon történt osszebujasbol.
Most az amhm értelem csökkent, TSH béka popoja alatt, tesztoszteron és dhea megugrott a dhea szedés miatt. Úgyhogy még biztosan lesz pár köröm dokiknal meg. Pedig iszom a Virág natura PCOS teát, inozitolt, mehpempot is tolom a sok egyéb mellett. Dokik már kuldozgetnenek meddosegibe korom és amhm miatt. Viszont fshm tök jó lett, 5,6 😅 az is fontos. Csak az fsh/LH arany nem az igazi meg.
Kíváncsi vagyok holnap a doki mit mond.
Igen, akkor mindenképp!én mondjuk most céges nodokihoz járok, mert amúgy ugyanúgy ramenne a bátyám, mint a nyáron 😵
Hol laksz amúgy?
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!