Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a hétre nem várja?...

Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)

Figyelt kérdés
Én péntek- szombatra nem várom. Ma van a ciklusom 26. napja, általában 30 napos.

#terhességi teszt #DPO #Kismamaleszek
2023. szept. 18. 20:56
 61/111 A kérdező kommentje:

Bk!

Én is nagyon rosszul voltam ma, konkrétan a lavór is elokerult, és nagyon csodálkoztam is, mert az előző terhessegemnel csak a 6. héten kezdődött a hányinger, most úgy látszik korábban kopogtat.

2023. szept. 21. 20:50
 62/111 anonim ***** válasza:

Hasad nem fáj? 🥺 most estére a mensis görcsökkel is küzdök.

BK

2023. szept. 21. 20:58
 63/111 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a fajta tesztet, de lehet veszek és akkor azt próbálom ki vasárnap, ha szükség lesz rá.

Nekem 32 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 36.ciklusnapom, de még pms tüneteim sincsenek, egyedül a mellem fáj tapintásra hónalj környékén, olyan izomlázszerű érzés.

M.K.K

2023. szept. 21. 21:45
 64/111 A kérdező kommentje:

BK! Szerencsére nem fáj, de szerintem ez teljesen normális. Orvoshoz mikor tervezel menni?

MKK 4 napos kesesnel "illene" mutatni a tesztnek, szerintem próbálj meg egy minőségi tesztet :) Drukkolok!!

2023. szept. 21. 22:38
 65/111 anonim ***** válasza:

Egy kicsit megijedtem, de párommal beszélgettünk és sikerült megnyugodni. Fura nekem még ez az egész. Hát ha minden rendben, akkor 6 hetesen ☺️ Addig még van 2,5 hét

BK

2023. szept. 21. 23:06
 66/111 anonim ***** válasza:

A mai...12 dpo

[link]

Nem túl halvány?

BK

2023. szept. 22. 06:08
 67/111 anonim ***** válasza:
100%

BK szerintem nem túl halvány, elméletileg 2 naponta duplázódik a HCG szint, szóval ha mindennap tesztelsz akkor látni fogod, hogy erősödik-e vagy sem.

Nekem ma reggelre is a hőm fent van. Ti hőmérőztök csajok?

M.K.K

2023. szept. 22. 07:44
 68/111 anonim ***** válasza:

Ne nézzetek hülyének, de én ezzel számszerűsítem 🙈

[link]

És akkor így nem szabad szemre megyek.

Hőmérőzni nem szoktam sajnos 🥺

Az, hogy fent van a hőd jót jelent.🤞

BK

2023. szept. 22. 08:00
 69/111 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nézlek hülyének, ez tök jó ötlet szerintem. De amúgy szabad szemmel is látszik, hogy erősödik.

Problémamentes várandósságot kívánok!🤰🏼

Én a korábbi hőmérőzős ciklusok alapján azt tapasztaltam, hogy ha reggelre le megy a hőm 36,5-re-36,6-ra akkor másnap reggel vagy délelőtt megjön a menstruációm.

Szóval a ma reggeli hőm alapján még holnap sem fog megjönni🤭 aztán majd vasárnap kiderül, hogy milyen okból kifolyólag kell felkeresnem a nőgyógyászom.

M.K.K

2023. szept. 22. 09:02
 70/111 anonim ***** válasza:
Én szeptember 4.-én pisiltem az első pozitívat. Mindig jövök olvasni, annyira szurkolok nektek lányok:)
2023. szept. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!