Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)
Bk!
Én is nagyon rosszul voltam ma, konkrétan a lavór is elokerult, és nagyon csodálkoztam is, mert az előző terhessegemnel csak a 6. héten kezdődött a hányinger, most úgy látszik korábban kopogtat.
Hasad nem fáj? 🥺 most estére a mensis görcsökkel is küzdök.
BK
Nem ismerem ezt a fajta tesztet, de lehet veszek és akkor azt próbálom ki vasárnap, ha szükség lesz rá.
Nekem 32 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 36.ciklusnapom, de még pms tüneteim sincsenek, egyedül a mellem fáj tapintásra hónalj környékén, olyan izomlázszerű érzés.
M.K.K
BK! Szerencsére nem fáj, de szerintem ez teljesen normális. Orvoshoz mikor tervezel menni?
MKK 4 napos kesesnel "illene" mutatni a tesztnek, szerintem próbálj meg egy minőségi tesztet :) Drukkolok!!
Egy kicsit megijedtem, de párommal beszélgettünk és sikerült megnyugodni. Fura nekem még ez az egész. Hát ha minden rendben, akkor 6 hetesen ☺️ Addig még van 2,5 hét
BK
BK szerintem nem túl halvány, elméletileg 2 naponta duplázódik a HCG szint, szóval ha mindennap tesztelsz akkor látni fogod, hogy erősödik-e vagy sem.
Nekem ma reggelre is a hőm fent van. Ti hőmérőztök csajok?
M.K.K
Ne nézzetek hülyének, de én ezzel számszerűsítem 🙈
És akkor így nem szabad szemre megyek.
Hőmérőzni nem szoktam sajnos 🥺
Az, hogy fent van a hőd jót jelent.🤞
BK
Egyáltalán nem nézlek hülyének, ez tök jó ötlet szerintem. De amúgy szabad szemmel is látszik, hogy erősödik.
Problémamentes várandósságot kívánok!🤰🏼
Én a korábbi hőmérőzős ciklusok alapján azt tapasztaltam, hogy ha reggelre le megy a hőm 36,5-re-36,6-ra akkor másnap reggel vagy délelőtt megjön a menstruációm.
Szóval a ma reggeli hőm alapján még holnap sem fog megjönni🤭 aztán majd vasárnap kiderül, hogy milyen okból kifolyólag kell felkeresnem a nőgyógyászom.
M.K.K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!