Van valaki, aki hétvégére nem várja? Van kedvetek együtt izgulni?
Sziasztok!
Sok ilyen kérdést láttam, megjött hozzá a kedvem :)
Én vasárnapra vagy hétfőre nem várom. Fogalmam sincs, hogy tünetem van vagy nincs. Hányinger néha, de nálam ez simán előfordul, ha belekóstolok a sütikbe vagy megeszem, amik nem lettek szépek :D
Nálatok valami? :)
Esetleg írjátok le mióta próbálkoztok, van-e már gyereketek, hány évesek vagytok :)
Sok sikert mindenkinek!
Szerbusz en most szerdára nem várom :) nehezen telnek a napok,viszont már csak egy kicsi van. :) A cicim elég hamar kezdett el érzékeny lenni a megszokottól,és kb a "beagyazodas" idején elég erősen szurkált a hasam. Mint mikor megjön. Ezért "jobban reménykedem " ,mert ugyan így volt júliusban csak sajnos 8hetesen elvesztettem...aztán múlt hónapban csak kémiai terhesség volt...
Már van egy gyermekünk(17honapos) és most "gyurunk' a tesora :D
Az elsővel 6honapot próbálkoztunk és végül gyógyszeres kezeléssel sikerült a kistesoval már ez a 11honap és még semmi leszámítva hogy volt a spontán vetelesem 3 hónapja.
Azt mondta a dokim hogy ha most megjön akkor visszakell mennem és felirja újra a gyogyszert amit az elsővel szedtem. :)
Szóval már várom,aztan meglássuk mi lesz
Szorítok , hogy pozitívat tesztelj.! :)
Szerintem várd meg a vasárnapot az a biztos.. ne agyalj rajta túl sokat, annál rosszabb. Jönni fog ha jönnie kell 😊 első baba lenne? Mióta probálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!