Van valaki, aki hétvégére nem várja? Van kedvetek együtt izgulni?
Sziasztok!
Sok ilyen kérdést láttam, megjött hozzá a kedvem :)
Én vasárnapra vagy hétfőre nem várom. Fogalmam sincs, hogy tünetem van vagy nincs. Hányinger néha, de nálam ez simán előfordul, ha belekóstolok a sütikbe vagy megeszem, amik nem lettek szépek :D
Nálatok valami? :)
Esetleg írjátok le mióta próbálkoztok, van-e már gyereketek, hány évesek vagytok :)
Sok sikert mindenkinek!
Koszonom, aranyosak vagytok!
...sajnos, rosszak a erzeseim ezzel kapcsolatban....
Szerdan megyek UH-ra ha addig nem indulna be es esetlegesen meg lenne baba, irni fogok mi volt a dokinal.
Szia, koszonom, h erdeklodsz.
Sajnos, tegnap elkezdtem nagyon verezni, elment a baba...:(
Szerdan megnezi a doki, h kitisztulok e, vagy kell e a mutet...
Ha minden jol megy, januartol ujra megprobaljuk, hatha most nagyobb szerencsenk lesz.
Ez volt a 2.vetelesem, az elsot mutettel kellett befejezni, ami vigasztal, hogy van mar egy 2 eves nagyfiam, o azert el tudja terelni a gondolataimat 💚
Nagyon sajnalom! De hidd el babazhatsz meg, es ne törj össze!
(Mondom ezt ugy hogy volt egy vetelesem es akkor nagyon rottyon voltam... a második majdnem vetelesnel mar erősebb voltam lelkileg, de nem könnyű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!