Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)
El sem hiszem. Azóta is remegek, mint a kocsonya 🫣
Én pozitívnak látom a tiéd is kérdező, sőt...van akinek lassabban termelődik a HCG az elején. Szóval szerintem lőjj el még párat, szorítok 🤞
BK
Lányok, szerintem ez mindkettő pozitív! :) Gratulálok! :)
Nekem valószínűleg meg fog jönni, csak péntek-szombaton kellene, pontos szokott lenni :( Úgyhogy valószínűleg nem sikerült :(
18-as voltam.
Én ma teszteltem egy hómezőt, szóval elengedtem ezt a hónapot 😥
A még reménykedőknek drukkolok🤞
Sziasztok,
Új csatlakozó vagyok.
Nekem 09.14-én volt ovuláció, így 09.28-án nem várom.
Ez a második próbálkozós hónapunk, első gyermekre várunk.
Még semmit sem érzek, de most nem szeretnék idő előtt tesztelni. Múlthónapban kiidegeltem magam emiatt.
N.
18-as köszönöm, én meg nem merem elbizni magam, holnap csinálok másikat.
Nem akarsz tesztelni egyet? Amíg nem jött meg nem szabad elengedni!!
2-es te mikorra nem várod? Lehet hogy még korai volt a teszt.
Szia N! Drukkolunk neked is nagyon!
Olyan szépen osszegyultunk itt,remélem hogy mindenkinek összejön aki itt van, és jövő ilyenkor már arról beszélünk hogy milyen kialvatlanok vagyunk 🤣❤️
Mint te. Péntek-szombatra. 12.dpo, nagyon esetleg 11. Ez már nem lesz +☹️ 10-es Facelle. Majd talán legközelebb.
18-as vagyok.
Nagyon szorítok neked kedves kérdező!! :) De nálad elég biztató a helyzet!
Én hétfőn már teszteltem egy negatívat, és sajnos barnázgatok is, érzem, hogy meg fog jönni :( Úgyhogy sajnos valószínűleg ez most nem sikerült, de hétvégéig ez marad, akkor majd tesztelek még egyet az esélytelenek nyugalmával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!