Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a hétre nem várja?...

Van aki a hétre nem várja? Van kedvetek együtt nem várni? :)

Figyelt kérdés
Én péntek- szombatra nem várom. Ma van a ciklusom 26. napja, általában 30 napos.

#terhességi teszt #DPO #Kismamaleszek
2023. szept. 18. 20:56
 71/111 anonim ***** válasza:

M.K.K.

Nem akarsz holnap reggel megint tesztelni? Csoda a türelmed 😱

Köszönöm a jó kívánságot 🤗 egyenlőre parázok, de ha vasárnapig nem jön meg megnyugszom. A tünetekből ítélve eddig minden rendben.

70-es te hogy érzed magad? ☺️ voltál már orvosnál?

Kérdező mi a helyzet?

BK

2023. szept. 22. 13:03
 72/111 anonim ***** válasza:

70 es vagyok:)

Hál istennek kicsattanok, fáradékony vagyok és álmos folyton na meg a mellem feszül. Hülye vagyok , de azért szoktam idegeskedni, hogy miért nem vagyok rosszul.

Hétfőn voltam orvosnál megvártam az ajánlott 6-7 hetet, de ígyis azt mondta kicsit korán jöttem . 7mm szabályos petezsák látszott és a szikhólyag. Október 2.-án kell visszamennem de ez a két hét életem leghosszabb időszaka 😂

M.R

2023. szept. 22. 13:16
 73/111 anonim ***** válasza:
100%

De szeretnék, csak nem merek😂 Attól tartok, hogy később volt ovulációm, nem középidőben és azért nem jött még meg (habár velem mèg ilyen nem fordult elő, de egyáltalán nem ritka) Van már mögöttem pár hónap próbálkozás és nem kevés negatív teszt, szóval most próbálom elhúzni a tesztelést és bízok benne, hogy kellemes meglepetés fog érni😊

M.K.K

2023. szept. 22. 14:10
 74/111 anonim ***** válasza:

13 dpo

Utolsó a ma reggeli

[link]

Szerintem ezt mindannyian tudjuk mit jelent 🥺

2023. szept. 23. 06:04
 75/111 anonim ***** válasza:
BK voltam
2023. szept. 23. 06:06
 76/111 anonim ***** válasza:

Végül nem hagyott nyugodni a dolog...

[link]

2023. szept. 23. 10:58
 77/111 anonim ***** válasza:

Szupiii!!

Van vmi tuneted?

D.

2023. szept. 23. 11:53
 78/111 anonim ***** válasza:

Émelygés 3 napja, mindjárt megjön érzés, fejfájás. És negyedik reggel volt a mai, amikor megébredtem hajnalban. Annyit tudni kell, hogy olyan jó alvó voltam, hogy ha elaludtam egy atombomba nem keltett volna fel.

BK

2023. szept. 23. 11:56
 79/111 anonim ***** válasza:

Kitartást!

Nekem migrénem volt tegnap, előtte 2 hajnalban émelygés, de amúgy semmi. Teszegetem az utrot. Amellett is meg szokott jönni, de még semmi.

Tesztelni szerintem hétfőn fogok, ha addig nem jönne meg, mert aznap konzultalok az endokrinológus nodokival.

Szerintem ez a hónap is bukó, hiába volt ovus fájdalom, vérzés, pozi LH teszt napján együtt. 😵

Bár első babonál sem volt tünetem 6. Hétig azt hiszem. Csak nem ért körül pecseteles, de akkor már nem szedtem 3-5 napja utrot.

2023. szept. 23. 12:10
 80/111 anonim ***** válasza:

Hát az én "tüneteim" is simán lehetnének pms tünetek. Egyedül ez a hajnalban megébredés az amire azt mondom, hogy szokatlan.

Meg ez a mai hatalmas görcs. Életemben nem éreztem még ilyet, pedig 15 éve fájdalmasan menstruálok.

BK

2023. szept. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!