Csak bemesélem magamnak?Vagy tenyleg van rá esely hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Eggyütlet során kiszakadt a gumi,volt benne egy kevés előváladék,egy picit megijedtem mert most elősször történt meg velem az ilyen.14nappal az eggyüttlet utan csináltam tesztet,negativ lett ,viszont a teszt utan 2-3nappal mintha kezdtek volna tuneteim lenni(mellfeszules,borzasztoan fajnak is,feher pottyok jelentek meg korulotte amik eddig csak halvanyak voltaknagyon sok folyasom van ami ezelott sosem volt,nagy étvágy ,neha hanyinger,puffadó has.)Erdemes megeggy tesztet csinalnom?kerlek segitsetek!2023. szept. 11. 19:34
11/12 anonim válasza:
Valószínűleg nincs semmi baj. Adj időt a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!