Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy bejövök a lánynak? Mit tennétek a helyemben? Csak bemesélem magamnak hogy érzelmeket táplál felém?
Köszönöm a válaszokat! Várom még mások véleményeit is. :D
Ha valaki szeretne nyugodtan írhat privátban, azokat is elolvasom! :)
Van mégvalami, ami elfelejtettem leírni a kérdésbe, mégpedig:
Többször is volt már olyan hogy valami miatt piszkáltak az oszt.társaim és ő volt az egyetlen aki kiállt melletem. Ez jelenthet valamit? Vagy csak egy barátnak tekint, és kedves akart lenni?
Szia!
Érdekes és egyben tipikus helyzet. Tanácsot a saját példámon keresztül szeretnél adni, remélve, hogy erőt merítve cselekedsz. Szóval, iskolás éveim 1 lány volt, akiért igazán odavoltam. A helyzet hasonló volt a tieddel. A probléma az, hogy nem mertem lépni (ez gyávaság, nincs mit szépíteni + önbizalomhiány) és átkerültem a lánynál az ún. "barátzónába". S itt vége. Az évek alatt számtalan barátja volt, végignéztem, ahogy szerelmes, éli az életét és közben evett a méreg, hogy miért nem voltam anno egy kicsit tökösebb. (Ez lesz nálad, ha nem vigyázol).
Most, már az évek múlásával, így 22 évesen nagyon bánom, hogy nem léptem. Ha netalán elutasít, mert benne van a pakliban, hidd el nekem, maga a tudat, hogy te megpróbáltad, sokat fog segíteni.
De, légyszíves, ne ess abba a hibába, mint én, hogy vársz a csodára. Nem fog eljönni. Hogy a szavakat a szádba adjam, annyit kell mondanod: "Figyelj, nagyon tetszel nekem." - és ennyi. Kimondtad, túlestél rajta.
Remélem segítettem. Sok sikert! Írd meg, mi történt. Bátorság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!