Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszára vagyok kíváncsi, nem szeretném megbántani nőtársaimat. Az érdekel, miből lehet tudni, hogy egy ismerősöm (férfi) milyen érzelmeket táplál irántam?
#1-es: Na ez azért már egy kicsit túl direkt :D de abban igazad van, hogy férfiakkal majdnem egészen így lehet. :D
Kérdező:
Hívd meg egy konyakra, (vagy inkább kettőre) aztán nézz a szemébe, és kérdezd meg tőle, hogy tetszel-e neki. Igen, kérdezd meg egyenesen. :D És ha pozitív a visszajelzés, akkor mindjárt azt is, hogy komolyabban is érdekelné-e veled valamiféle bizalmasabb barátság. :D
Na jó, ezt már a harmadik konyak után. :D
sztem ha kettesben vagytok akkor gombold ki a ruhád lazára és esetleg simogasd meg valahol vagy sugd a fülébe hogy hiányzik neked egy jo szex
hidd el ki foogja találni a módját hogy lehet megoldani, amennyiben akarja
és tényleg simogasd meg akár nadrágon keresztűl a szerszámot
abbol tudni fogja hogy hiányzik neked a szex
felnőttek vagytok nem tinik tudjátok mi kell egymásnak huzzatok bele amig lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!