Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodik fel egy férfi, ha a barátnője is rámosolyog másra, amikor ő meg orrba-szájba csajozik?
A kérdésre: Mert egy hülye hipokrata, aki azt hiszi, hogy a pénisze körül forog a világ.
Tanács: Szabadulj meg tőle! Kell attól több, hogy nem ismer meg???
hát nem tudom én a helyedben nem tolerálnám ezt a számomra gusztustalan életvitelt, de ha neked megfelel és nem bánt akkor sok boldogságot, csak akkor sajnos ezt is el kell viselned...féltékeny...
21F
Persze, h bánt.
A féltékenységet azért nem értem, mert ő tényleg csajozik... akkor valószínűleg nem szeret, de ha nem szeret, akkor mit érdekli, h kivel beszélek?
Hát megmondanám neki hogy bekaphatja..Ő flörtöl mással,te eltűröd..és még neki áll felljebb?!
Egy paraszt,semmi több! És ez nagyon durva hogy Úgy tesz mintha idegenek lennétek..Lekevernék neki egyet-kettőt!
Általában az a válasza, h képzelődök, és félreértem.
néha már nem tudom, h mit gondoljak. az is felmerült bennem, h rosszul ítélem meg a szituációkat.... De akkor sem kell nekem esni, én sem indulatosan kérdezek meg dolgokat.
A szakítás nekem is megfordult a fejemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!