Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodik fel egy férfi, ha a barátnője is rámosolyog másra, amikor ő meg orrba-szájba csajozik?
#4 ismét:
azért féltékenykedik mert neki csak egy tárgy vagy...az övének érez ki akar sajátítani, de nem megbecsül, tisztel és szeret hanem birtokol! ha ennyire egy oldalú a kapcsolat szerintem szakíts vele és a boldogságot keresd ne a kihasználást!
12: Kívül állóként azt javasolnám, h szakítani kell...
De annyira ragaszkodom hozzá... képtelen vagyok elszakadni tőle. Lehet, h hülyén hangzik. (Azt nem tudom, h ő mennyire érzi, mert nm tapadok rá, meg nem hívogatom... csak belülről érzem, h még mindig szerelemes vagyok)
Lehet, h csak egy nagy elhatározás kellene, mert így elolvasva a válaszokat tényleg idióta vagyok.
13:
Igen. Nekem is ilyesmi érzésem van. Mint egy játék. A gyereknek nem kell, csak az újakkal játszik, de ha más játszani akar vele irigy lesz, és nem adja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!