Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel egy férfi, ha a barátnője is rámosolyog másra, amikor ő meg orrba-szájba csajozik?

Figyelt kérdés
Én vagyok a barátnő, és nem flörtöltem, csak egy régi is merősömmel váltottam pár szót. A pasim viszont mindenkivel flörtöl, sőt, ha úgy van meg sem ismer, és úgy tesz mintha független lenne.
2014. júl. 14. 11:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket csinál, akkor érzelmileg manipulál, egy elnyomó, passzív-agresszív alkat. Szakíts vele, mert még jobban le fog építeni!!!
2014. júl. 14. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
azt nem értem, h mi a francnak vagy vele?????
2014. júl. 14. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:

#4 ismét:

azért féltékenykedik mert neki csak egy tárgy vagy...az övének érez ki akar sajátítani, de nem megbecsül, tisztel és szeret hanem birtokol! ha ennyire egy oldalú a kapcsolat szerintem szakíts vele és a boldogságot keresd ne a kihasználást!

2014. júl. 14. 12:02
 14/20 A kérdező kommentje:

12: Kívül állóként azt javasolnám, h szakítani kell...

De annyira ragaszkodom hozzá... képtelen vagyok elszakadni tőle. Lehet, h hülyén hangzik. (Azt nem tudom, h ő mennyire érzi, mert nm tapadok rá, meg nem hívogatom... csak belülről érzem, h még mindig szerelemes vagyok)

Lehet, h csak egy nagy elhatározás kellene, mert így elolvasva a válaszokat tényleg idióta vagyok.

2014. júl. 14. 12:05
 15/20 A kérdező kommentje:

13:

Igen. Nekem is ilyesmi érzésem van. Mint egy játék. A gyereknek nem kell, csak az újakkal játszik, de ha más játszani akar vele irigy lesz, és nem adja...

2014. júl. 14. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
te is elbirod ezt játszani vele :D leállsz valakivel flörtölni, a komád oda megy, és te úgy teszel, mintha nem ismernéd :D
2014. júl. 14. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy képes még így is ragaszkodni hozzá? Mi hajt, hogy ezzel az emberrel legyél? Azt hiszed, hogy nem fogsz másat, jobbat találni? Most építsd le az érzéseidet, mert ennek nem lesz jó vége!
2014. júl. 14. 12:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Egy pasi kikezdett velem az egyik kiránduláson. (az pasim ismerőse, és nős). Nyilván nem viszonoztam. A Pasim annyira felhúzta magát, h megmondta, h ha még egyszer szóba állok vele, akkor nagy baj lesz, és ha ő keresni mer, el fog menni a feleségéhez...
2014. júl. 14. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Szeretnéd, hogy bántson, megverjen, stb? Szakíts vele, ez az ember nem egészséges személyiségű!
2014. júl. 14. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele, mert csak birtokolni akar!
2014. júl. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!