Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de beleszerettem egy másik férfi belső tulajdonságaiba. Elmúlik?
A barátommal már 3 éve együtt vagyunk, de olyan mintha a belsőmet megunta volna már. Nincsenek igazi beszélgetések, nem dícsér meg, hogy csinos vagyok, sosem bókol már nekem, viszont nekem hiányzik már nagyon a kaland, az új dolgok kipróbálása, dolgok frissítése, a megerősítés mástól, és az, hogy megvalósíthassam önmagam. A jelenlegi barátom sokmindent szeretne tiltani. Állandó gondja, hogy nem karom visszafesteni eredetire a hajam, és hogy szeretnék még pieringeket, és tetoválásokat. Ezeknek a helyét is meg akarja határozni, hogy hol lehet és hol nem...És felkértek modellnek is, de abból is cirkusz volt, hogy minek akarom "mutogatni magam".. Szeretjük egymást, csak kicsit szabályozva érzem magam és nem eléggé megbecsülve..
A másik sráccal egy koncerten találkoztam, és hát külsőre.. jól néz ki, de a belső tulajdonságai azok,amik igazán megfogtak, és egyszerűen beleszerettem. Sokszor dicsért, főleg olyan dolgokat rajtam, amiket a barátom egyenesen utál... És meséltem neki, hogy felkértek modellnek, és bíztatott, hogy simán jó lenne, mert nagyon szép vagyok, és ha ilyen szép barátnője lenne, támogatná abszolút minden ilyen dologban... Amikor elbúcsúztunk, megöleltem, és mindent éreztem egyszerűen. Mintha ő lenne a tökéletes ember akit mindig is kerestem.
Néha legszívesebben elsírnám magam, hogy nem érzem azt a támogatottságot, amit szeretnék, és nem érzem magam boldognak sem, mert a jelenlegi barátomnak ha csak felvetek valamit, ami neki nem tetszik, nem megbeszéljük, hanem botrány van belőle..viszont külsőre, meg ő az ideál..
Segítsetek... nagyon sz*r helyzet, és nemtudom mit csináljak... :( :(
L20
szóval azért maradsz a mostani barátoddal, mert külsőre ő jobban tetszik? meg úgy látszik amúgy sincs minden rendben köztetek
mi lenne ha szakítanál vele és a másik sráccal ismerkednél?
Tudni kell, hogy azok a burjánzó szerelmek, az idő haladtával elmúlnak, az ember ez ellen tenni nem tud. Azok az égető vágyak kihűlnek, bármilyen férfi mellett is vagy, és fordítva is igaz. Nyilván a jelenlegi kapcsolatodban ezek vannak jelen.
Én 3 és fél éve vagyok a barátommal, teljesen az ideálom, külsőleg és szerencsére belsőleg is. Mai napig így látom és Ő is így gondolja rólam. Ám nem mondom akadnak köztünk is nehézségek. Nálunk se mindig 100%-os a vágy és a vonzalom, néha az ember félrekacsintgatna, főleg, hogy már 10 hónapja távkapcsolatban élünk.
20-as éveink elejét járjuk, fiatalon jöttünk össze, de sok mindenen átmentünk. Amin el kell gondolkodnod, az az, hogy hosszabb távon el tudod e magad képzelni a jelenlegi pasiddal. El tudod e képzelni vele, hogy családod legyen, az öregséget? Ha igen, akkor maradj mellette. Ha nem, ha 3 év után ezt nem tudod elképzelni, akkor nyugodtan vágj bele az új kapcsolatba.
Minden nőnek szüksége van arra, hogy bókoljanak neki, akárhány év is telik el. Ha ezt nem kapja meg, akkor megkapja más férfitól (én is pontosan keresztül mentem hasonlón). Ülj le a barátoddal, ezt vágd a szemébe. Kérdezd meg tőle? Kellek még? Kívánsz? Akarod, hogy veled legyek? Mert ha nem, másnak kelleni fogok!
Parádézik? Hagyd faképnél. Mondd meg neki, ha te így, akkor én úgy! Ne keresd pár napig (akármi). Ha rohan utánad, akkor kellesz még neki, ha viszont csak besértődik és azt monja nem érdekel, na akkor aztán tényleg belevághatsz a másikba.
Rengeteg olyan fiú futkározik még, aki az ideálod lehet. A sors mindent elintéz úgyis. Másrészről meg ahog yidősödik az ember, változik az ízlése is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!