Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek mi a fontosabb:a külső vagy a belső? (Elsősorban 18-30 éves korosztály válaszait várom. )
Figyelt kérdés
A válaszokat előre köszönöm. :)2013. szept. 8. 08:50
1/20 anonim válasza:
Első az arc és az alak, utána jön a belső nálam.De nem tartom magamat felületesnek.
3/20 anonim válasza:
Ha nincs testi vonzódás , akkor halott ügy, és ez 2perc után eldől.
Mire a belső dolgok kiderülnek hetek,hónapok.
4/20 anonim válasza:
Mindkettő fontos, de talán a külső fontosabb. Belső tulajdonságokhoz lehet alkalmazkodni, el lehet fogadni, de külsőre ha nem tetszik azzal nem lehet mit tenni. 26f
5/20 A kérdező kommentje:
Értem.Ezek szerint,a külső tulajdonságoknak is nagy szerepe van.De azt még szeretném megkérdezni,hogy egy 100%-os felosztásban hány százalékot adnátok a külső ill. a belső tulajdonságok fontosságának?
2013. szept. 8. 09:07
6/20 A kérdező kommentje:
Elnézést,ha kicsit bugyuta a kérdés,de tegnap párommal feljött ez a téma,és elkezdett érdekelni,hogy más férfiak hogyan látják ezeket a dolgokat. :)
2013. szept. 8. 09:08
7/20 anonim válasza:
Ahhoz hogy elhívjam randira, megismerjem jó külső kell... Ahhoz hogy szerelmes legyek, a belső sokkal fontosabb. Tehát a külső felhívja a figyelmet, a belső megtart. (Belső 40%, külső 60%)
9/20 anonim válasza:
7-es válasz, bár lehet felnyomnám 65-70%-ra.
10/20 anonim válasza:
9-es vagyok: Ezt jól benéztem.
Én fordítva gondoltam a dolgot, a belső a magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!