Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek mi a fontosabb:a külső vagy a belső? (Elsősorban 18-30 éves korosztály válaszait várom. )
Én ezt nem tudom leszázalékolni.
Ha azt kérdezd,hogy külső alapján hány százaléknak vagyok kíváncsi a személyiségére, azt igen.
Vagy,hogy akik külső alapján felkeltették az érdeklődésem hány százalék akivel minden klappol , azt is.
Viszont,hogy a külső-belső arány mennyi, olyan nincs.
Egyszerűen lehet bármelyik álomszerű, de csakis együtt elegendőek.
Így természetesen 100%-100%
Viszont,mint írtam külső azonnal kiderül, és nem téved benne az ember. Belső lassan , és még akkor is félreismerheted.
A külső teremti meg a fizikai vonzalmat, és sajnps ez nem nagyon befolyásolható, genetikai. 100% fontosságú a kiválasztásnál.
A belső csak utána lép képbe, viszont a kiválasztás után a belső nyom 100%ot latba.
Előfordulazonban az a ritka eset is, hogy a lányt barátként megismerve, a belső 100%-ban számit, mert a külső nem nyom latba.
Következtetés: Ha egy lánynak nem jön össze a pasi, a barátkozás vele még adhat egyesélyt, fordítvaez nem igaz.
A lérdésre visszatérve ez százalékos arányban nem adható meg, mert időbeli elcsúszás van. A kérdés a minimumpont inkább.
Ha 10 es kulseju a lány lemennél egyesre a belsőben? Vagy 10es belső lány esetén mi vállalható külsőben? :-)
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!