Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is bejövök neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bejövök neki, vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy osztálytársam egy lány, és pár órán közvetlen előttem ül, és csak random oldalra néz, de a szemeit mindig látom és nagyon felém kacsintgatnak...Aztán tegnap ültünk hátul a teremben pár haverommal, és odajött hozzám és hátulról odahajolt hozzám ,de olyan közel, hogy ahogy a fejem felé fordítottam kb. majdnem smároltunk. :D

Meg valahogy velem nem hülyéskedik annyit, sokszor beszélünk komoly dolgokról is míg mással nem annyira.

Szóljatok, ha sf vagyok. :D Amúgy nem akarok vele összejönni mivel osztálytársam.:D

2015. okt. 14. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan nagyon érdekel, akkor menjél szépen oda hozzá, és kérdezd meg. Ha meg annyira nem érdekel, hogy ezt csináld akkor meg ne érdekeljen egyáltalába semennyire sem.
2015. okt. 14. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi több ilyet nem kérek :D
2015. okt. 14. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,hogy bejössz neki. Amúgy kit érdekel,hogy osztálytársad? Nehogy már emiatt ne gyere vele össze.. Vagy akkor csináljátok titokban,úgy a legizgibb úgyis:)
2015. okt. 14. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, erre nem is gondoltam és jól hangzik! :D
2015. okt. 14. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A rutin meg az évek ugye.. ;)
2015. okt. 14. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki de attól még ott van az is hogy ne várj arra ,hogy oda menjen hozzád azzal hogy fülig szerelmes vagyok beléd stb. Valószínūleg õ is azon rágódik ,hogy vajon tetszem e neki? Szerintem próbálkozz nála de ne menj azért túl messzire... Hiszen ha mégse tetszel neki akkor az elég cikin jöhet ki...
2015. okt. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!