Akkor most csak bemesélem magamnak, hogy nem kellene megtennem?
Ne feküdj le vele! Megbánnád, hidd el.
Szerintem tedd meg. A szex sőt még az alkalmi szex sem számít erkölcsileg bűnnek legalábbis az én szememben. Ha megteszed elveszíted egy baráttal a szüzességed mely szép élmény marad egy életen át. Mivel nincs komoly kapcsolat később nem is lehet miatta hatalmas érzelmi csalódás.
Viszont hogy ha nem teszed meg lehet hogy később már nem lesz rá lehetőséged. Amit egy életen át bánni fogsz.
Ne a vallás miatt ne szexelj, teljesen tönkreteszi az életedet a vallás.
Amúgy meg ne feküdj le komoly kapcsolaton kívül senkivel.!
1-es. Párszor megnevettettél.
Igazából a cikk semmi olyan okoz ne adott, ami miatt bűnösnek érezném magam és pont ez a baj, hogy aki elhiszi ami le van oda írva, annak később lehet nem lesz szexuális élete, mert nem fog tudni kellőképpen megnyílni. (Vannak is erről dokumentumfilmek, hogy a vallás miatt nem működik a házasok szexuális élete, szóval ez inkább tönkretesz mindent.)
Igaz vannak csitrik, akikre ráférne egy kis beszélgetés, de nekik sem azt kell mondani, hogy a szex bűn, hanem, hogy figyeljenek nagyon kiben bíznak meg igazán stb...
Meg egy-két történet amit olvastam az igazán nagy baromság, mivel máshogy is meg lehetett volna oldani őket úgy, hogy mindenkinek jobb legyen, de hogy a lány ne legyen bűnös, mert házasság előtt szexelt, ezért mindenképp férjhez kell mennie ahhoz, akivel ez megtörtént és lehet pont ezzel tette tönkre az életét.
Na mind1, semmivel nem értek egyet a cikkből, de mindent kivesézni lenne egy órányi olvasandó szöveg
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!