Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkor most csak bemesélem...

Akkor most csak bemesélem magamnak, hogy nem kellene megtennem?

Figyelt kérdés
Eddig csak egy barátom volt, akivel nem szeretkeztem az együtt töltött egy év alatt a vallásunk miatt.De most kiderült, hogy tetszem annak a fiúnak, akibe a barátom előtt bele voltam zúgva.Újabban sokat beszélgetünk és nagyon kívánjuk egymást.De úgy érzem, ha most lefekszem vele komoly kapcsolat nélkül, akkor nem is vagyok erkölcsös.Mit gondoltok?
2014. aug. 10. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne feküdj le vele! Megbánnád, hidd el.

[link]

2014. aug. 10. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem lényegtelen, milyen vallású vagy, ha már erkölcsös nevelést kaptál és tudod mi a helyes valójában, akkor nem lenne helyes egy pillanatnyi fellángolás miatt félredobni ezt. A te döntésed persze, de én nem tenném meg a helyedben.
2014. aug. 10. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Inkább szexeltél volna csóri exeddel
2014. aug. 10. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Ő vallásosabb volt nálam, nem ez volt az oka a szakításunknak.
2014. aug. 10. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem tedd meg. A szex sőt még az alkalmi szex sem számít erkölcsileg bűnnek legalábbis az én szememben. Ha megteszed elveszíted egy baráttal a szüzességed mely szép élmény marad egy életen át. Mivel nincs komoly kapcsolat később nem is lehet miatta hatalmas érzelmi csalódás.

Viszont hogy ha nem teszed meg lehet hogy később már nem lesz rá lehetőséged. Amit egy életen át bánni fogsz.

2014. aug. 10. 21:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Én ki akartam várni a házasságot, de az iskola végéig nem lehet megházasodni és az egyetemet csak most kezdem, még 6 év.És hát a hat év nagyon hosszúnak tűnik. És nagyon kívánom a fiút. Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 10. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne a vallás miatt ne szexelj, teljesen tönkreteszi az életedet a vallás.

Amúgy meg ne feküdj le komoly kapcsolaton kívül senkivel.!

2014. aug. 11. 00:12
 8/14 anonim ***** válasza:

1-es. Párszor megnevettettél.

Igazából a cikk semmi olyan okoz ne adott, ami miatt bűnösnek érezném magam és pont ez a baj, hogy aki elhiszi ami le van oda írva, annak később lehet nem lesz szexuális élete, mert nem fog tudni kellőképpen megnyílni. (Vannak is erről dokumentumfilmek, hogy a vallás miatt nem működik a házasok szexuális élete, szóval ez inkább tönkretesz mindent.)

Igaz vannak csitrik, akikre ráférne egy kis beszélgetés, de nekik sem azt kell mondani, hogy a szex bűn, hanem, hogy figyeljenek nagyon kiben bíznak meg igazán stb...

Meg egy-két történet amit olvastam az igazán nagy baromság, mivel máshogy is meg lehetett volna oldani őket úgy, hogy mindenkinek jobb legyen, de hogy a lány ne legyen bűnös, mert házasság előtt szexelt, ezért mindenképp férjhez kell mennie ahhoz, akivel ez megtörtént és lehet pont ezzel tette tönkre az életét.

Na mind1, semmivel nem értek egyet a cikkből, de mindent kivesézni lenne egy órányi olvasandó szöveg

...

2014. aug. 11. 00:34
 9/14 A kérdező kommentje:
A cikkel én sem értek egyet, egyszerűen csak okosabbnak véltem megvárni azt akiben 100%-ig megbízhatok, és mivel mindketten vallásosak is voltunk, ez tűnt a legjobbnak.
2014. aug. 11. 14:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja és a vallás nem teszi tönkre az emberek életét, attól, hogy valaki vallásos még nem biztos, hogy mindennel teljes mértékben egyet ért, csak hisz és szereti azt a közösséget, amit ott kap :)
2014. aug. 11. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!