Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet valamit, vagy ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit, vagy ezt is csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés
Egy lány(akibe 2 év alatt beleszerettem) utóbbi időben sokkal kedvesebben viszonyul hozzám.Ez körülbelül 2 hete kezdődött el.Azelőtt nem volt valami fényes a kapcsolatunk,mert ő eltaszított magától,miután megtudta,mit is érzek iránta.Az utóbbi 2 hétben párszor előfordult,hogy azt mondta,"nyomi" vagyok.Ezt olyan esetekben mondta,ha mondjuk más dolgot csináltam meg,mint kellett volna,s erre az utolsó pillanatban jöttem rá...ami viszont érdekes,hogy közben mindig mosolygott.Arra is volt precedens,hogy más esetben mondta ezt,de utána ha ok nélkül mondta,mondott olyat is hogy "bocsi,köcsög kedvemben vagyok" - persze mosolyogva. Ezen 2 hét előtt nem mondott ilyeneket,főleg nem mosolyogva,illetve azelőtt mint írtam,került. Jelenthet ez valamit,vagy csak bemesélem magamnak megint,hogy még van remény,tekintettel a múltra?

2015. dec. 2. 06:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Bocs h ezt mondom... De szerintem csak baszogatni akar... Meg szemetkedni... Es kihasznalja h szereted...
2015. dec. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!