Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemesélem magamnak, hogy tetszem neki, ezáltal egyre jobban tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam, aki mar 4 eve ismerek, es valamiert az a megerzesem, hogy bejovok neki. De bizonyos szituaciokbol meg az jon le, hogy nem erdeklem. Hogy allitsam at az agyamat hogy ne higyjem azt h tetszem neki? 16L2019. jan. 28. 22:51
1/4 anonim válasza:
Vagy nem jössz be neki, vagy pedig a srác meg még valszeg túl éretlen, hogy vegye a lapot, és csak csalódnál benne.
2/4 anonim válasza:
Ha bemeséled magadnak, hogy tetszel neki, jeleket keresel ami ezt igazolja, és ha nagyon akarsz, találsz is. Ne aggódj, ez egy teljesen természetes viselkedés, most tanuljátok a párválasztást. Ez is egy ösztönös tanulási folyamat, ezzel az esélyeiteket latolgatjátok. Ez felnőtt korra kicsit finomul, könnyebben felismerjük már, hogy tetszünk-e valakinek vagy sem. Persze azért felnőttként is lehet pofára esni.
3/4 anonim válasza:
2-es nagyon bölcsen leírta, ugyanaz volt velem is.
Volt egy lány osztálytársam, akinek ráadásul fiúja is volt, de mivel elég közvetlen lány így szépen belebolondultam majd minden apróságra bemagyaráztam magamnak, hogy jaj "ez egy jel".
Végülis csak nem volt valami prűd lány, de azért a fiúját nem csalta meg miattam (szép is lett volna:D).
Uralkodj az érzelmi elfogultságodon, bármilyen nehéz is ez ebben a korban.
4/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy már észrevette rajtad, hogy bejön neked, ezért sokszor nem tudja, hogy hogyan kéne viselkedni, biztos zavarban van. Talán emiatt jöhet le neked úgy, hogy te is tetszel neki, de ezt nyilván ne vedd készpénznek, csak a tapasztalat beszél belőlem. Persze az is lehet, hogy valóban bejössz neki, viszont erre elég kis esélyt látok, mert ilyenkor hajlamos az ember bebeszélni magának, hogy bizony ő is az esete az illetőnek, akit kiszemelt magának, szóval nehéz ügy ez. Szerintem kérd ki egy közeli barátodnak/ismerősödnek a véleményét ezzel kapcsolatban, akiben TÉNYLEG megbízol. Így talán kicsit észhez fogsz térni, bár ezt sem garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!