Csak bemesélem magamnak?Vagy tenyleg van rá esely hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Eggyütlet során kiszakadt a gumi,volt benne egy kevés előváladék,egy picit megijedtem mert most elősször történt meg velem az ilyen.14nappal az eggyüttlet utan csináltam tesztet,negativ lett ,viszont a teszt utan 2-3nappal mintha kezdtek volna tuneteim lenni(mellfeszules,borzasztoan fajnak is,feher pottyok jelentek meg korulotte amik eddig csak halvanyak voltaknagyon sok folyasom van ami ezelott sosem volt,nagy étvágy ,neha hanyinger,puffadó has.)Erdemes megeggy tesztet csinalnom?kerlek segitsetek!2023. szept. 11. 19:34
1/12 anonim válasza:
Meg egy teszt!
Nem drága szoval vegyel egyet!
3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom azz eddigi valaszokat!Holnap megyek es veszek egy tesztet,nagyon pánikolok
2023. szept. 11. 20:00
4/12 anonim válasza:
Ha kiszakad a gumi érdemes anyukádnak elmondani őszintén és inkább esemény utánit bevenni.
Egyebként mikor kéne megjönnie?
5/12 A kérdező kommentje:
21.kene megjönnie.Az eseményutáni nemhiszem h segitene már.
2023. szept. 12. 05:43
6/12 anonim válasza:
Nyilván nem most kell bevenni az esemény utáni tablettát. Szex után kellett volna.
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonok szepen minden valaszt !
2023. szept. 12. 09:29
8/12 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet negativ,viszont 3napja kesik ,mi lehet velem a gond?A mellem éppen úgy feszül,puffadok..
2023. szept. 21. 05:25
9/12 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a sok stressztől késik. Próbálj meg megnyugodni. Ha nem ment beléd, akkor valószínűleg nem vagy terhes.
10/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy miutan kiirtam a kerdest meg is jott de utana harom orával mar semmi.Nemertem miabaj,vereztem egy kicsit és ennyi volt😩
2023. szept. 21. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!