Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki, vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, együtt dolgozunk, eleinte észrevettem, hogy a szeme sarkából figyel bármit csinálok. Én is elkezdtem őt nézni, ám amikor összeakd a tekintetünk, mintha mi sem történt volna, félrenézünk. Azóta már mindig mosolyogva köszön, és néha amikor úgy adódik, hogy egymás mellett megyünk el, néz és mosolyog. Nem tudom eldönteni, hogy félénk és azért néz félre amikor összenézünk, vagy azért mert nem tetszem neki?! Nekem nagyon tetszik, de félek bármit is lépni, mivel nem tudom ő mit érez. Zárójelben, barátnője van.
2018. dec. 7. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Nyisd ki pici szad kerdezd meg :)
2018. dec. 7. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha baratnoje van akk jobb ha hagyod.
2018. dec. 7. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet szépnek talál, de ez még akkor sem jelentene semmit,ha nem lenne barátnője.
2018. dec. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!