Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy bemesélem magamnak...

Lehet, hogy bemesélem magamnak a terhességet?

Figyelt kérdés
Hiszen védekeztünk, nincs okom izguni, mégis minden másodpercben azt érzem, arra gondolok, hogy basszus egy gyerek növekszik bennem...
2017. márc. 22. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Egyik védekezési módszer sem ad 100%-os védettséget, de igen, valószínűleg csak bebeszéled magadnak. Csinálj tesztet, az majd megnyugtat
2017. márc. 22. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy bebeszéled. Viszont én voltam úgy, hogy hirtelen olyan érzésem támadt, hogy terhes vagyok (pedig védekeztünk). Az esedékes mensim napja volt, pont volt itthon teszt, korábbi hónapokról maradt, gondoltam, megcsinálom megnyugtatásul és utána hátradőlve várom, hogy megjöjjön... hát nem pozitív lett?!
2017. márc. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!