Lehetek terhes? Bővebben lent.
A felritkulas es a petezsak nem ugyanaz.
Most petezsakot latott vagy felritkulast?
Az ures petezsakot is lemerte valahogy ezek szerint...
Mit flegmulsz?
Teljesen normalis valasz es kerdes volt a 11-es...probalunk segiteni erre "mittudom en,nem vagyok nőgyógyász.elment az eszed?
Nem flegmulas,
Csak nem ertem,
Miert engem és az orvosokat probaljak hülyének nezni. Gondolom ő nem hazudik meg én se. Miert ne tudna lemérni egy ures petezsakot\felritkulast? Tisztán látható volt, Fekete foltocska meg enis eszre vettem. De nem jelentheti hogy biztosan az, mivel az összes tesztem negativ ezek szerint és (meg -örökre kitudja) üres volt. Ha nem jön meg elküld további vizsgalatra , de most barnazok, így majd meglatom h mensi e, ennyi. Csak idegesít a vallatás, hogy ez meg az hogyan, hat gondolom az orvos tudja mit miert csinal, én magyarazzam el? Nem tudom és fogy a turelmem nyilván nekem is.
Hallod hűtsd mar le magad .nem vallat senki,csak sima kérdés volt
Mi a francnak kerdezel ha utana igy valaszolsz?hulyenek sem nez senki,csak volt valami ami nehezen volt ertheto.
De mivel ilyen szepen es inteligensen elmagyaraztad mar vilagos
A doki latott valamit,ami lehet terhesseg de lehet nem...ertjuk most mar,nem halunk meg hülyén (csakhogy a te stilusodban kapd a valaszt)
Nekem is nehezen érthető hogy most mi van elhiheted, gondolhatod. Sajnos amit ő mondott annal tobbet nem tudok se én és valoszinu te sem.
Nem kell itt senkit le hűteni, ideges nem vagyok névtelen emberek miatt, azért mert nem nyálasan irkal és halalkodik valaki, ilyen a stílusom. Viszont a te kis poenod (nem halsz meg hülyén)hat… te tudod, gyerekes, de elnezzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!