Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Bővebben lent.

Lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Decemberben hagytam abba a tabit (Lindynette). Utána szepen vissza állt a ciklusom szabályos 29 napos volt neha 1-1 nap csúszással. Nemrég kezdtünk el próbálkozni, várjuk nagyon a babát (2 hónapja tart ez a próbálkozás igazabol). A múlt havi verzesem kimaradt, kezdtem örülni de vegul megjött 52.ciklus napon. Ezelőtt hónapban sokat idegeskedtem és a meleg miatt kevesebbet ettem így súlyt is vesztettem, ezt be tudtam ennek. A mostani hónapban mar figyeltünk jobban hogy az applikacio szerinti termékeny napokon együtt legyünk, így is volt. Eljött a nemvart napja , ma 4. Napja késik. Tegnap előtt teszteltem, de nem szeretnek folyton pénzt kidobni meg csalódni. Lehetek terhes, mikor teszteltetek ti először pozitívat? Holnap megyek dokihoz amúgy, mielőtt irna valaki. Csak nem ertem miert nem jön meg ismét, 33.ciklus napon vagyok jelenleg. Mikor teszteljek újra ? Tuneteim nincsenek kettőt kivéve: visszajött az etvagyam (magamhoz képest elég rendesen) + mellbimbo fájdalom, ami a mensimre egyáltalán nem volt eddig jellemzo. Illetve volt ezelőtt héten megjön érzésem ilyen szurkalas, de semmi nem jott. Tanácstalan vagyok, semmi nem változott ami a késést indokolna.

2023. júl. 4. 12:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Azért mert meg ures. Ha terhes is vagyok, nyilván az elején (csak hosszú és rendszertelen a ciklusom). Két hét múlva kontroll, ha van benne szikhólyag akkor tuti meg nyilván akkor vervetel alapján nez hcg-t. Hogy jelentette volna ki, ha a tesztjeim negatívak, hogy terhes vagyok? Lat egy kis felritkulast ami megfelelhet annak, ennyi.
2023. júl. 11. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:

A felritkulas es a petezsak nem ugyanaz.

Most petezsakot latott vagy felritkulast?

Az ures petezsakot is lemerte valahogy ezek szerint...

2023. júl. 11. 21:00
 13/25 A kérdező kommentje:
“3,6 mm-es Felritkulas látható ami petezsaknak felelhet meg. “Mittudomen, nem vagyok nőgyógyász , ez van a leletemen.
2023. júl. 11. 21:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Oooke
2023. júl. 11. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:

Mit flegmulsz?

Teljesen normalis valasz es kerdes volt a 11-es...probalunk segiteni erre "mittudom en,nem vagyok nőgyógyász.elment az eszed?

2023. júl. 11. 21:06
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem flegmulas,

Csak nem ertem,

Miert engem és az orvosokat probaljak hülyének nezni. Gondolom ő nem hazudik meg én se. Miert ne tudna lemérni egy ures petezsakot\felritkulast? Tisztán látható volt, Fekete foltocska meg enis eszre vettem. De nem jelentheti hogy biztosan az, mivel az összes tesztem negativ ezek szerint és (meg -örökre kitudja) üres volt. Ha nem jön meg elküld további vizsgalatra , de most barnazok, így majd meglatom h mensi e, ennyi. Csak idegesít a vallatás, hogy ez meg az hogyan, hat gondolom az orvos tudja mit miert csinal, én magyarazzam el? Nem tudom és fogy a turelmem nyilván nekem is.

2023. júl. 11. 21:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Az eszed meg neked ment el, azért mert valaki azt mondja “mit tudom en” elmész sirni a sarokba? Nem mondtam semmi rondat neki/ra.
2023. júl. 11. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:

Hallod hűtsd mar le magad .nem vallat senki,csak sima kérdés volt

Mi a francnak kerdezel ha utana igy valaszolsz?hulyenek sem nez senki,csak volt valami ami nehezen volt ertheto.

De mivel ilyen szepen es inteligensen elmagyaraztad mar vilagos

A doki latott valamit,ami lehet terhesseg de lehet nem...ertjuk most mar,nem halunk meg hülyén (csakhogy a te stilusodban kapd a valaszt)

2023. júl. 11. 21:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Te nagyon beteg vagy...
2023. júl. 11. 21:15
 20/25 A kérdező kommentje:

Nekem is nehezen érthető hogy most mi van elhiheted, gondolhatod. Sajnos amit ő mondott annal tobbet nem tudok se én és valoszinu te sem.

Nem kell itt senkit le hűteni, ideges nem vagyok névtelen emberek miatt, azért mert nem nyálasan irkal és halalkodik valaki, ilyen a stílusom. Viszont a te kis poenod (nem halsz meg hülyén)hat… te tudod, gyerekes, de elnezzuk.

2023. júl. 11. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!