Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Bővebben lent.

Lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Decemberben hagytam abba a tabit (Lindynette). Utána szepen vissza állt a ciklusom szabályos 29 napos volt neha 1-1 nap csúszással. Nemrég kezdtünk el próbálkozni, várjuk nagyon a babát (2 hónapja tart ez a próbálkozás igazabol). A múlt havi verzesem kimaradt, kezdtem örülni de vegul megjött 52.ciklus napon. Ezelőtt hónapban sokat idegeskedtem és a meleg miatt kevesebbet ettem így súlyt is vesztettem, ezt be tudtam ennek. A mostani hónapban mar figyeltünk jobban hogy az applikacio szerinti termékeny napokon együtt legyünk, így is volt. Eljött a nemvart napja , ma 4. Napja késik. Tegnap előtt teszteltem, de nem szeretnek folyton pénzt kidobni meg csalódni. Lehetek terhes, mikor teszteltetek ti először pozitívat? Holnap megyek dokihoz amúgy, mielőtt irna valaki. Csak nem ertem miert nem jön meg ismét, 33.ciklus napon vagyok jelenleg. Mikor teszteljek újra ? Tuneteim nincsenek kettőt kivéve: visszajött az etvagyam (magamhoz képest elég rendesen) + mellbimbo fájdalom, ami a mensimre egyáltalán nem volt eddig jellemzo. Illetve volt ezelőtt héten megjön érzésem ilyen szurkalas, de semmi nem jott. Tanácstalan vagyok, semmi nem változott ami a késést indokolna.

2023. júl. 4. 12:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Dokihoz teljesen felesleges menned, csinálj egy tesztet holnap.
2023. júl. 4. 12:10
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
En a kimaradas utan ket nappal teszteltem pozitivat .dokihoz tenyleg felesleges menned,reggel tesztelj egyet ahogy irta az 1.valaszolo.
2023. júl. 4. 12:26
 3/25 A kérdező kommentje:
De teszteltem és negativ, nem is egyszer.. holott valaki mar a nemvart mensi előtt is pozitívat tesztel… ha negativ és továbbra se jön meg? Felek a csalódástol mar, mikor tuti hogy pozi lesz ha baba van a dologban, két hét késes után? Olvastam ilyen extrém eseteket hogy sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, pláne ha nem közép időben történt a fogantatás és nem tudok a ciklusommal számolni :/
2023. júl. 4. 12:55
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

Csak késik a menstruációd, valamiért nem rendszeres a ciklusod. Nem, nem vagy terhes, ha negatív a teszted. Ha terhes volnál, már pozitív lenne.

Ne őrülj már meg, még csak 2 hónapja próbálkoztok...

2023. júl. 4. 15:39
 5/25 A kérdező kommentje:
Ki őrül meg?! Egy normális kérdést tettem fel tapasztalatok miatt. Nem kell egybol rosszindulatúnak lenni. Miert ne lehetne valaki két hónap után terhes? Neked nem tanítottak tini korodban, hogy akar egy szexbol is lehet ha jókor jo időben van minden, vagy akar megszakítással? Anyum is úgy lett terhes kb h raneztek :D teljesen egészséges felnőtt vagyok, miert ne feltetelezhetnem ezt, nem mindenkinél kellenek évek hozza. Persze nem állítom h az vagyok, azért is tettem fel kérdést mert furcsa a mell fájdalom ami sose szokott lenni nálam, stb. Tapasztalatokat varok akik esetleg kesobb teszteltek pozitívat ugyanis rengeteg ilyet is hallottam és olvastam. Orvoshoz sem azért megyek mert a terhesseg megerősítését varom, hanem hogy tegyük rendbe mitol késik ha nem is babas a dolog.. de Koszonom a valaszokat!
2023. júl. 4. 17:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Lh tesztelj, mert össze vissza van a ciklusod.

Ha 52.napon jött meg múltkor akkor kb 38.napon volt ovud.

Ha most megint úgy jönne meg, lehet csak mostanába ovulálsz.

2023. júl. 4. 20:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Te félsz a csalódástól, és két hónapja próbálkoztok...🙄😅 én több mint egy éve próbálkozok, szerinted?!
2023. júl. 9. 18:07
 8/25 anonim ***** válasza:

Szia

Mi van veled azóta?

2023. júl. 11. 15:58
 9/25 A kérdező kommentje:

Voltam dokinal, petezsakot látott. De a negativ tesztek miatt nem merte kijelenteni biztosra. 3,6 mm-es.

Most teszteltem a 35.napon, képet mutatom;

[link]

Nem igazan tudom hova tenni, ma elkezdtem gyengén bárnazni, meglátjuk nemsokara reggeli pisabol új teszt.

2023. júl. 11. 20:29
 10/25 anonim ***** válasza:

Ez nagyon fura teszt,de szerintem ez negativ

Reggel mindenkeppen probalj meg ujra tesztelni, ahogy irtad

Viszont azt nem ertem,ha a doki lemerte a petezsakot akkor hogy nem meri kijelenteni,hogy petezsak.

Mar csak tudja mit mért?vagy nem?

2023. júl. 11. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!