Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki le tudná irni bővebben...

Valaki le tudná irni bővebben hogy mit hogyan merre? Terhes vagyok 5 hetes voltam dominál de azt mondta menjek vissz a pár hét múlva. Mik az első lépések? Védőnőt azt nekem kell keresni? Nagyon nem tudom h mit hogyan .

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahol laksz az ottani vedonohot mehetsz vagyis kell menned

Te csak ugy nem mehetsz hozza. Majd ha kapsz papirt amit doki ir h elo a magzat rajta ertekek és h kérem a páciens/ beteg vedőnői gondozasba vételét!

2017. okt. 16. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
6+5naposan voltam dokinal megalapitotta a terhesseget elo magzatra. Elmentem a korzeti vedonohoz ezzel a papirral kiallitotta a kiskonyvet majd 12hetesen ujra ultrahang en 13+5naposan voltam ez egy genetikai vizsgalat. Majd 18 hetesen voltam ujra, aztan 24 hetesen majd most megyek 31 hetesen ujra
2017. okt. 16. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Oo köszi a gyors válaszokat. Én magán dokihoz megyek ő is ad? Mert valamit mondott előzőleg h kell menni vervetelre de kb ennyi .
2017. okt. 16. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen ad. Lesz vervetel is. De ugyis mondjak mindig mikor hova kell menni. 2#voltam

31hkm

2017. okt. 16. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen ad
2017. okt. 16. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Oké meg nyugodtam mert mindenki mást most

Mond.es már teljes kepzavarban voltam.koszi csajok

2017. okt. 16. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:

2 magandokim volt gyerekeimmel ..adnak.

Ugyanugy orvosok. Korhazi orvosok is egyben

2017. okt. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!