Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randi végén volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randi végén volt csók mennyi az esélye hogy keresni fog?

Figyelt kérdés

Az első randi végén megcsókolt a fiú, kérdezte hogy akkor beszélünk-e holnap (én este írtam neki hogy hazaértem mert buszocskáznom kellett éjszaka szóval remélhetőleg aggódott volna:D).

Ma fog ezek alapján keresni?

2017. máj. 29. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Hát kellene, ha kérdezte, hogy beszéltek-e holnap.
2017. máj. 29. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg fog, igen.
2017. máj. 29. 10:05
 3/7 Lazy Lover ***** válasza:
53%
Honnét tudjuk?
2017. máj. 29. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyél türelemmel, minden a mai randija kimenetelétől függ...
2017. máj. 29. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
5%
Első randin csók? Uram isten...
2017. máj. 29. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Valaki linkelje már be hogy hogyan kell ahhoz kinézni hogy az első randin le tudja smárolni a csajt?
2017. máj. 29. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: Lehet hogy még fog váratni egy napot. Előfordul az ilyen. Csak még ne sírd magad ma álomba, hogyha tegnap volt az első randi és ma nem feltétlenül ír.

---

6:

Szőke hosszúkás hajú vagyok, 2 méter magas, viszonylag jóképűnek mondott, kicsit pocakos, de karon, lábon, vállon erősebb és sportos, az arcom is inkább vékonyabbnak tűnik, ja és 95 kg. (Régen sportoltam, az utóbbi egy-két évben elengedtem magam.)

Életemben eddig minden lánnyal csókolóztam az első randin azok közül, akikkel később lett valami (legalább szex). Nálam nagyon rossz ómen, ha nincs csók az első randin.

Életem eddigi legnagyobb szerelmével, akivel aztán 2,5 évet voltunk együtt, az első randin csókolóztunk és a második randin lefeküdtünk egymással.

De mondok még egy trükköt, ami nem a kinézettől függ: Legyél tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező. A csaj nem fog téged lesmárolni. Már amit írtál hogy "le tudja smárolni", az is nagyon rossz megfogalmazás és azt mutatja hogy nem érted még a dolog lényegét. Meg kell próbálni, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Előtte pedig lassan felépíteni a dolgot finoman. Néhány óra alatt.

25/f

2017. máj. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!