Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy lánnyal, de miért közömbös intimitás terén?
Talán mert egy intelligens, megfontolt lány, aki nem veti egyből magát az ember karjaiba.
Lehet hogy jártok, de ez még nagyon friss kapcsolat.
Felnőtt párkapcsolatok rovatban feltételezem felnőttek vagytok... így nem is értem a szex mint téma kerülését...
A felnőtt élet természetes része a szex...
Egy 16 évesnél még oké ez a téma kerülés... de egy felnőtt ember... eleve felesleges törni magatokat a kapcsolatért, ha aztán rossz a szex... jó szex nélkül soha nem lesz jó kapcsolat...
Egyébként vannak ilyen csajok, akik soha nem kezdeményeznek semmiben... nem csókolnak meg, csak visszacsókolnak, ha megcsókolod, nem bújik hozzád, csak visszabújuk... nem fogja meg a szerszámot amíg meg nem fogod a kezét és rá nem teszed...
Én 3 évet éltem egy ilyen csajjal... egy idő után lélekölő, ha mindig neked kell kezdeményezned és semmi spontanalítás nincs a kapcsolatban.
Mi ez már? Kötelesség a puszi, vagy mi? 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, érezhető, hogy mikor akarjuk mindketten nincs kényszer.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!