Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátran felvállalhatom a családom előtt, hogy idősebb férfivel ismerkedem?
Mivel már én is lassan huszonöt leszek, nem olyan szembetűnő a korkülönbség, mintha tizenhét lennék... A pasi az apám lehetne, de vonzódom hozzá, végre egy igazi férfi. És manapság talán már egész hétköznapi ez a korkülönbség de ne mis tudom...
A családomban nem volt ilyesmire példa, nagyon tartok tőle, hogy mit szólnának, ha felvállalnám. Nem rég költöztem el otthonról és hopp lett egy "idősebb gazdag pasim". Nem tudom elfogadnák-e, vagy elkezdenének összesúgni a hátam mögött...
Apám nemrég ecsetelte, hogy az egyik barátjának a lánya, aki az én általános iskolás osztálytársam volt és egy idős mint te, ugyanezt csinálta. 47 éves férfi mellett találta meg a "szerelmet", hogy úgy mondjam. Természetesen az apjával örök harag, kitagadás, miegymás. Amivel ugye nincs gond,( jó, hát van gond) mivel felvállalta a lány és a döntésének a negatív hatásait is tűrte. Megmondta az apjának, hogy ha ezt szeretné hát legyen. Majd mikor unokázhatnéka van, majd koppan. Természetesen a lány dolgozik, össze is költözött a pasival, szóval nincs anyagi hátrányban e miatt, csak ugye a családi harmónia megbomlása. Szóval, a lány 25 éves felnőtt és hozott egy döntést ami ő maga szerint a saját életét előreviszi, de fel is vállalta a negatív hatásait.
Ha te is fel tudod vállalni hogy mit fognak szólni a szüleid, legyen az jó vagy rossz, és tudsz majd ezzel tovább élni, akkor hajrá. Mindent bele.
A felnőtt lét is arról (is) szól, hogy felvállalod a tetteid következményeit.
Sohasem értettem azokat a szülőket akik a felnőt lányuk életébe ilyen mértékbe beleszolnak és ezmiatt kitagadják pl.
Anyámék hál Isten nem ilyenek.
Te életed,felnőt vagy és elis költöztél. Válald fel nyugodtan a kapcsolatod.
N24
Ahogy haverom megnénekelte:
"Qrvának áll a világ..."
Szerintem azert a kortol fugg... nalunk 10 eves korkulonbseg van (21-31), de soha eszembe sem jutott, hogy ezzel barmi problema lenne a csaladom koreben, nem is volt tema.
Viszont ez az "apam lehetne" korkulonbseg mit rejt? Mert nem mindegy, hogy 25-40 vagy 25-58 peldanak okaert. De egyet tudok neked mondani: ha idosebb pasid van, es meg jomodu is, akkor nem tudod kikerulni, hogy ne sugjanak ossze a hatad mogott. Ezt az egyet en 10 eves kulonbseggel is megtanultam sajnos.
Én 5 évvel vagyok csak fiatalabb a volt barátnőm anyukájánál. Amikor összejöttünk, barátnőm még csak 17 éves volt.
A családja azóta is szeret, pedig egyszerű emberek, de azt mondták, nem a kortól lesz valaki jó vagy rossz ember.
Egyik lány barátom szülei meg 3 évből is már botrányt csináltak, pedig a lány már 20-on túl van.
Embere válogatja, ki hogy reagál rá. De ahogy #1 mondta: erről is szól a felnőtt élet, hogy felvállald azt, aki vagy.
Ez a szüleidtől függ. Enyémek pl nagyon elfogadóak, akárkit hoztam haza, vagy tudták hogy van/volt, nem morogtak. Normális esetben a szülő érdeke hogy a gyermeke boldog legyen, és ebbe NEM szólnak bele, max véleményt mondanak.
Ettől függetlenül hallottam már nagyon extrém eseteket, ahol senkit nem fogadtak el... De az ilyet sose értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!