Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti maximum hány évvel idősebb/fiatalabb emberrel randiznátok?
Komoly párkapcsolatra is gondolok, és alkalmira is.
Mi az ami még belefér?
Most mennyi idősek vagytok?
Akinek már van ilyen tapasztalata, és nem jött össze a dolog, akkor inkább már nem is próbálkoztok sokkal idősebbel/fiatalabbal?
Az üzletembe elég sokszor jönnek be fiatal lányok,úgyhogy sokat dumálok velük.
múltkor is bejött egy dumálgattunk,elmesélte,hogy 19 éves,aztán kis flört,ő meg mondta,hogy most bérelt ki egy lakást onnan nem messze 20 ropi egy óra nála,amit én lealkudtam 12re,aztán másnap felmentem és megdugtam.
39/F úgyhogy 20 év.
25-33. Nem mondom, párszor megfordul a fejembe , hogy egy dögös Milf-el milyen lenne, max 45 évessel. De maradnék az előbb említett korosztálynál. Ott már van némi tapasztalat, mind szexuálisan, mind az életről. Kizárólag komoly párkapcsolat céljából.
28f
Tartósra amit eltudok képzelni még max +10 és -2 év. A felett és alatt kicsit húzós lenne...
Alkalmi kapcsolatom 1 x volt. Vele 23 év volt a korkülönbség.
22n
+1 és -4 a koromhoz képest
27 éves vagyok
alkalmi kapcsolat egyátalán nem érdekel.
alkalmi nem kell
komoly kapcsolatra +10-20 évvel idősebb
25 vagyok, párom 39
Komoly kapcsolatra +-5 év. Alkalmira legyen 18+ és hozzám képest +10 év. Bár már nem szeretnék több alkalmit.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!