Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egyszerre több pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerre több pasival ismerkedem és mindegyik ugyanannyira szimpatikus, akkor kit "válasszak"?

Figyelt kérdés

Ilyen még nem volt velem, még egyikkel sem találkoztam, félek választani, mert nem akarom a másikat megbántani sem. Volt már persze, hogy több pasival beszéltem, de mindig volt 1 akire jobban koncentráltam és jobban kedveltem.

Fordított esetben volt már velem úgy, hogy tök jó volt egy randi, még aznap írt is a srác, aztán két nap múlva közölte hogy bocsi összejöttem egy másik lánnyal.

Nem tudom mit csinálhatnék.

2016. szept. 21. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt, aki iránt nagyobb vonzalmat érzel. Ha nem tudsz egyelőre dönteni, ismerkedj tovább velük, sőt, javaslom hogy találkozz mindkettővel!
2016. szept. 21. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából 3 :) de kicsit taplóságnak tartom, hogy találkozom mindhármukkal, mindhárom mondjuk jól sikerül, de egyet kiválasztok. A másik kettőnek milyen pocsék érzés lehet majd....
2016. szept. 21. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Adj még időt ennek és ismerd meg őket sokkal jobban és a te őszinte igényeidet is, így jobban fogod látni, hogy melyikkel mennyire passzoltok.
2016. szept. 21. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. szept. 21. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám hogy pocsék érzés lesz nekik. Nekem sem az. Én is több nővel ismerkedtem/ismerkedem ha nincs párom, és nagyon sokan közülük szintén több férfivel ismerkedtek, nincs ezzel semmi gond, el is mondtuk egymásnak.

Sokan utasítottak végül vissza, de az a mentalitásom, hogy persze, semmi gond, a te veszteséged, nem az enyém :) De most komolyan. Semmi rossz érzés nincs ilyenkor bennem.

33F

2016. szept. 21. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg találkozol olyannal, akiről egyértelműen tudod, hogy ő kell neked. Sose jönnék össze olyannal, akivel kapcsolatban egyáltalán felmerül, hogy ne őt válasszam...
2016. szept. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!