Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismertek valakit a neten és szimpatikus akkor mennyi idő múlva találkoztok vagy cseréltek teló számot?
Énis kb 1-2 hétre szoktam találkozni..
nemjó sokáig húzni. :)
A telefonszám csere rendben van szerintem hamar 1-2 nap, ha kiismerted már nagyjából és tudod, hogy normális és nem egy beteg valaki, a találkozás meg attól függ, hogy kapcsolatot szeretnél, csak kalandot vagy barátságot... Az első kettő esetében, ha tehetitek minél hamarabb találkozzatok, mert ha nincs meg a kémia köztetek, akkor hiába beszélgettek hónapokig.
Kivétel persze, ha őrületesen szerelmesek lesztek az első perctől egymásba. De akkor is azért óvatosan! :)
Akkor én vagyok a nagy kivétel az eddigi válaszok alapján. 2 zaklatót is kifogtam, akik nem lettek volna kitartóak, ha néhány napnál tovább beszélgetek velük neten, de pont attól buzdultak fel, hogy hajlandó voltam velük találkozni. Pár napig bárki képes álarc mögé bújni a neten, ez nem nagy teljesítmény, szóval igazából simán borítékolható, hogy valami nagyobb gond lesz vele, amiért nem akarok majd vele összejönni.
Hjaa, ha csak annyi lett volna minden alkalommal a szitu, hogy bocsi, nincs meg a kémia, remélem megérted, szevasz! Ehelyett őrültebbnél őrültebb pasikkal találkoztam.
Mindkét zaklatóm erről az oldalról származott. Pár napig persze normálisnak tűntek, amikor leveleztünk. Én szóltam...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!