Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mit szólnak otthon ha találkoztok valakivel?
Már hallottak szüleim korábban a fiúról pár szót,mint egy ismerősről és kérdezték is,hogy mi van vele stb,de akkor még nem volt semmi. Most találkozgatunk,ismerkedünk és hát ugye szüleim tudják,mert mondom ,hogy nah elmentem és este megyek haza. Konkrétan nem kérdeznek rá,hogy mi van köztünk vagy valami de látom,hogy érdekli őket és tesómtól nyomozgatnak :D És azt kérdezték tőle,hogy néz ki...
Ti nem szoktatok félni,hogy esetleg szülők azt mondják nekik nem tetszik a fiú és úr isten te ezzel találkozol duma lesz ?
Nálatok ez ,hogy szokott lenni? Igazából nem vagyok már kislány. Még nem voltam ilyen helyzetben,nem tudom mit kellene tennem. Talán engedélyt nem kell kérnem így lassan 20 évesen ahhoz,hogy elmenjek valahova...
Ti mikor szoktátok bemutatni,az illetőt otthon?
Semmit, mert 160 km-re lakom a szüleimtől, egy egyetemvárosban már 3 éve és csak havi néhány napra járok haza :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!