Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő kell hozzá hogy valóban szerelmesek legyetek, ha adott egy nőszemély, aki belsőre-külsőre az esetetek, és rendszeresen találkoztok, írtok?
A parommal kb , 1-2 honap utan mondta,hogy szeretjuk a masikat napi szinten orakat beszelgettunk es 3,5 eve egyutt vagyunk.
18/L
Pár hét, de nálam érzelmek nagyon gyorsak és nagyon méllyek.
Aki azt hiszi egy pillantás vagy pár alkalmi beszélgetés az nem tudja mi a szerelem
^ fact
Szerelemkirálynak mondanám, lehet összetudnak szokni de sokszor női hüvely nagyon nem kompatibilis partnerhez.
19F
10 randi előtt valamivel, már éreztem, hogy olyan rossz elválni. De nem gondoltam, hogy szerelmes lettem bele.
És a legjobb az, hogy ha nem vagyok részeg akkor le se szólítom a koncerten, mert egyébként nem volt az esetem.
Jó, hogy megismertem de túl rövid volt az idő és vissza kellett mennie a szüleihez.
A szívem hasadt meg, mikor közölte úgy is lesz más barátnőd. Csak éppen, hogy nem olyan mint ő volt. Nyáron elméletileg újra fogom látni 🤔, azon gondolkodom harcoljak érte vagy engedjem hagy menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!