Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beülős helyre mennyire volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beülős helyre mennyire volt jó ötlet elhívni egy lányt, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

Barátokkal beülünk buli előtt 1-2 helyre. Felvetettem a lánynak, akivel ismerkedem és még nem találkoztunk, hogy mi lenne, ha csatlakozna hozzánk (legalább találkoznánk végre).

Nem maradna sokáig amúgy, mert másnap dolga van.

Igent mondott, csak most mégis elbizonytalanodtam, hogy jó ötlet volt-e.

2016. dec. 4. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha még sosem találkoztatok, akkor elég hülye ötlet volt. Te nem fogsz tudni csak rá figyelni, ő pedig még téged sem ismer igazán, nem hogy a többieket.
2016. dec. 4. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Várj! Ha jól értem: megismerkedtél társkeresőn valakivel, majd elhívtad talira, méghozzá egy számára idegen helyre, ahol majd egy csomó idegen veszi majd körül( a barátaid és te) majd miután őt meguntad ő hazamegy te pedig mész bulizni.

Jól foglaltam össze?? :D

2016. dec. 4. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

A személyiségétől függ. Ha társasági ember, akkor ok, ha nem, akkor feszélyezhetné, de végülis igent mondott.

Van előnyei is. Nem olyan kényszeredetten ismerkedős a helyzet, és látjátok a másikat valós helyzetben is.

2016. dec. 4. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
M?i baj van azzal, ha a lány hazamegy utána? Az ő döntése. Azért nehogy már ne bulizhassanak az ismerkedő felek és rögtön hanyagolni kelljen a barátokat :)
2016. dec. 4. 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Hát őő... Én totálisan rémült lennék. Inkább lemondanám a találkozót.

Szerintem nem volt jó ötlet, a lány még téged sem ismer, nemhogy a haverjaidat.

6/13 A kérdező kommentje:

"Jól foglaltam össze?"

Nem egészen. Én úgy akartam, hogy a buliba is eljön velem. De mondta, hogy csak egy kicsit tud benézni, mert holnap fontos dolga lesz (én értelemszerűen nem tudtam, hogy másnap dolga lesz).

Természetesen nem akartam azt mondani, hogy ha csak kevés időre tudsz jönni, akkor ne gyere...

Én unnám meg, mert nagyon tetszik a személyisége.

Azért gondoltam, hogy így hívom el, hogy talán nem leszek olyan feszült, mer így nincs kimondva, hogy ez konkrétan egy randi.

7/13 A kérdező kommentje:
*Én NEM unnám meg
2016. dec. 4. 12:02
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ennél ostobább ötletet még nem hallottam. :D
2016. dec. 4. 12:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolsz, h ő nem fogja jól érezni magát a sok idegen között. Ha kettesben lennétek, akkor sokkal meghittebb lenne a dolog. Sokkal jobban meg lehet ismerni egymást. Neked elhiszem h könnyebb, de a lánynak ill az egymás megismerését nem könnyíted meg vele.

Én biztosan nem csinálnék ilyet.

2016. dec. 4. 12:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Ennyire szar ötlet? :)
2016. dec. 4. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!