Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beülős helyre mennyire volt jó ötlet elhívni egy lányt, akivel ismerkedem?
Figyelt kérdés
Barátokkal beülünk buli előtt 1-2 helyre. Felvetettem a lánynak, akivel ismerkedem és még nem találkoztunk, hogy mi lenne, ha csatlakozna hozzánk (legalább találkoznánk végre).
Nem maradna sokáig amúgy, mert másnap dolga van.
Igent mondott, csak most mégis elbizonytalanodtam, hogy jó ötlet volt-e.
2016. dec. 4. 11:48
11/13 anonim válasza:
Borzasztó ötlet. Az első találkozón kettesben kellene lennetek. Én a helyedben visszamondanám a haverokkal a dolgot, és a lánynak is szólnék, hogy a buli elmarad, de vele nagyon szívesen találkoznál kettesben. Ha ebben benne van, akkor nyilván ő is szeretne téged megismerni. Ha lemondja a kettes találkozót, akkor valószínűleg nem úgy gondol rád, mint ahogy te rá.
12/13 anonim válasza:
én talponállóba vinném, nagyobb a hangulat
13/13 A kérdező kommentje:
De a barátaimmal nem akarom lemondani. Velük biztos elmegyek. De most ezek után mit mondjak szegénynek. Hogy mégse gyere? :D
Utolsó: Oda másodikra randira fogom vinni :)
2016. dec. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!