Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet szerintetek randiként strandra menni?
Az,hogy nem tudsz úszni szerintem aranyos.Strandra nem úszni jár az ember.
Ha hajlandó vagy bikinit venni akkor mehet a randi!:)
Én elsőbrandin is oda mentem már. Legjobb hely. Látjátok egymás testét, így később sem érhet meglepetés 😊
Csakis ajánlani tudom!
Nem jo otlet.
Az emberek nagyresze alapjaraton is nagyon szegyenlos, a lanyok foleg tele vannak gatlasokkal a testuket illetoen.
Igy is eleg zavarban vagyunk az elso nehany randi alkalmaval, abszolut felesleges magad olyan helyzetbe hozni, ami ezt a zavart meg fokozza (pl. az, hogy a lenge oltozeku testedet bamulja). Nem vagyok maradi, de szerintem tok raertek egymast testenek megismeresere.
Lepten nyomon otvar kellemetlen lenne az egesz, kiveve amikor nyakig a vizben vagytok, de akkor meg azon izgulnal, hogy a kisgyerekek nehogy fejbedobjanak a labdaval, es elkenodik a smink es a hajad is tonkremegy...
Hacsak nincs Kiss Virag tested, akkor a strandot ne eroltesd randi helyszinnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!